Hagi: „Exclud inițiativa ca stadionul Constanței să se numească Gheorghe Hagi”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În eventualitatea construirii unui stadion modern la Constanța Hagi: „Exclud inițiativa ca stadionul Constanței să se numească Gheorghe Hagi”
Sport 12 Mai 2019 / 08:06 683 accesări 3 comentarii

La inaugurarea Complexului Sportiv „CENTENAR 2018” din localitatea constănțeană Cumpăna a fost prezent şi Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Viitorului, iar cu această ocazie s-a discutat şi posibilitatea construirii unui stadion modern la Constanța. Deoarece s-a tot vehiculat atribuirea numelui „Regelui” fotbului românesc arenei la care visează iubitorii sportului de la ţărmul mării, Gheorghe Hagi a emis următorul comunicat de presă pe pagina oficială a clubului Viitorului.

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma materialelor apărute în presă, consecință a declarației președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, referitoare la construirea unui stadion modern la Constanța, doresc să fac unele precizări:

- Sunt bucuros că necesitatea unui stadion modern la Constanța, pe care să evolueze oricare dintre echipele orașului, a fost discutată de președintele Consiliului Județean Constanța și oficialități din Guvern cu ocazia inaugurării Complexului Sportiv din localitatea Cumpăna, din data de 9 mai 2019.

- Eu însumi mi-am manifestat public dorința, în mai multe rânduri, că și la Constanța este nevoie de un stadion modern.

- În cazul în care un astfel de stadion se va construi, exclud în totalitate inițiativa ca acesta să se numească „Gheorghe Hagi”, așa cum s-a precizat în cadrul discuției amintite, deoarece sunt proprietarul unui club și am dat numele meu Academiei de Fotbal și bazei sportive pe care o dețin.

- Nu doresc să se creeze nicio confuzie în mass-media și în lumea sportului.

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

ady 08:20:42 / 12 Mai 2019
idei inutile care aduc bani

E nevoie de un spital modern in Constanta si dotarile necesare nu de stadion, defapt avem unul de care nu s-a ocupat nimeni,unul nou e inutil va avea aceeasi soarta si in fond cine sa joace pe el daca nu avem echipa si sponsori.Da ideea e buna ptr a mai sterpeli ceva bani in mandatul viitor daca mai pupati la putere .

Lucifer 08:55:33 / 12 Mai 2019
Bravo Gica!

Bravo Gica, fii modest! Pe de alta parte, Ady are dreptate, avem alte priorități.

Constantean 15:16:24 / 12 Mai 2019
Altele sunt prioritățile

Ați renovat Scoala Sportivă 1 ? Dar fosta piscina de la Hotel Park? Halal oraș la mare fără o piscină publica acoperita! Parcul Tăbăcăriei l-ați refăcut de jur împrejur sau îl lăsați în paragină ca să construiți ieftin pe malul de est? Curtea Palatului Copiilor ati refacut-o sau tot bălării? Dar strada Stefan cel Mare? Unde e " jungla urbana" promisă? Demolați clădirile părăsite care stau să cadă și construiți blocuri de locuințe? Ați amplasat toalete cu spălare automată, așa cum sunt in tot Bucurestiul ? Cinematograful Tomis in aer liber e tot în paragină., La fel Soveja și Perla. In concluzie, nu ne trebuie un stadion nou. Creați locuri de munca ca să nu mai plece afara nimeni!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1965 secunde