Hagi, înaintea meciului cu FCSB: Sper să fiu inspirat în alegeri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Hagi, înaintea meciului cu FCSB: Sper să fiu inspirat în alegeri

Sport 21 Mai 2023 / 09:31 818 accesări

„Ne așteaptă un meci foarte important acasă cu o echipă foarte talentată, tehnică, cu experiență mare. Noi trebuie să ne gândim doar la noi, să facem jocul nostru, să încercăm să facem mult mai bine ambele faze decât adversarul. Am încredere mare în echipă. Acasă am jucat chiar foarte bine, sper să prindem o zi foarte bună, atât ofensiv, cât și defensiv.

Nu mă uit în spate. Pe mine mă interesează că am un meci foarte greu. Trebuie să atacăm foarte bine, să desfacem adversarul și după aceea să ne apărăm foarte bine. Ne pare rău că Alibec nu e cu noi, dar trebuie să te adaptezi la prezent. Sper să fiu inspirat în alegeri”, a declaratmanagerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

„Nimeni nu va lipsi, sper. Mai e o zi, nu știu. Cei care au avut probleme au revenit, s-au antrenat puțin, dar vom vedea. Nu sunt 100%, dar veți vedea la meci”, a mai adăugat Hagi, la conferința de presă de sâmbătă.

Farul Constanţa întâlneşte peFCSB, duminică, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a noua a play-off-ului Superligii.

Înaintea etapei a noua, Farul este lider în clasament, cu 47 de puncte, în timp ce FCSB este pe 2, cu 46 de puncte.Ştiri recomandate

12