Hagi: Mi-am dorit funcţia de selecţioner, dar nu e posibil cât sunt acţionar la Farul Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Hagi: Mi-am dorit funcţia de selecţioner, dar nu e posibil cât sunt acţionar la Farul Constanţa

Sport 23 Noiembrie 2021 / 17:55 617 accesări

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, precizează, într-un comunicat de presă, că şi-a dorit să accepte funcţia de selecţioner al naţionalei de fotbal a României, dar acest lucru nu a putut fi posibil întrucât este acţionar majoritar la Farul Constanţa.

În urma numeroaselor speculații, interpretărilor apărute în mass-media cu privire la postul de selecționer, doresc să transmit următoarele:

- Am primit o ofertă din partea președintelui Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer al Naționalei României, dar, chiar dacă mi-am dorit,acest lucru nu este posibil atâta timp cât sunt acționar majoritar la un club din Liga 1, nu așa cum s-a speculat că am refuzat !

Doresc succes echipei României și noului selecționer în atingerea obiectivelor !

Cu prietenie, Gheorghe Hagi !

Conducerea Federației Române de Fotbal l-a invitat la discuții pe managerul tehnic de la Farul Constanța, Gheorghe Hagi, pentru a-i propune preluarea echipei naționale a României pe o perioadă de patru ani.

Gheorghe Hagia refuzat oferta, deoarece pentru moment nu poate renunța la clubul Farul, unde este acționar majoritar.

Naționala României caută un nou selecționer după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1978 secunde