Hagi: Trebuie să gândim pragmatic, să facem în aşa fel încât să obţinem victoria

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Hagi: Trebuie să gândim pragmatic, să facem în aşa fel încât să obţinem victoria

Sport 11 Noiembrie 2023 / 08:47 1824 accesări

Gheorghe Hagi, a declaratvinerică jucătorii săi trebuiesă facă totul pentru a obţine victoria în partida cu FC Hermannstadt, din prima etapă a returului Superligii.

"S-a terminat turul de campionat şi ne aşteptam să avem mai multe puncte, în special mai multe victorii. Dar asta e realitatea. Acum începe returul şi trebuie să facem mult mai mult decât până acum.

Mâine întâlnim Hermannstadt, o echipă în formă, care face bine ambele faze şi e foarte disciplinată. Are şi un antrenor foarte bun (n.r. - Marius Măldărăşanu) care a demonstrat pentru că a adus echipa din Liga a II-a până la acest nivel. Dar sper eu să marcăm multe goluri şi să câştigăm. Trebuie să gândim pragmatic, să facem în aşa fel încât să obţinem victoria, ăsta e obiectivul numărul 1", a declarat Hagi.


Antrenorul Farului Constanţa a menţionat că din punct de vedere defensiv echipa sa trebuie să schimbe mult lucrurile în bine, pentru că a primit prea multe goluri până acum.

Farul Constanţa întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21:00, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, formaţia FC Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Superligii.Ştiri recomandate

12