Halep a cedat în faţa Serenei Williams

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Halep a cedat în faţa Serenei Williams
Sport 21 Ianuarie 2019 / 12:06 333 accesări 0 comentarii

Simona Halep (locul 1 WTA şi favorită numărul 1) a pierdut întâlnirea cu Serena Williams (locul 16 WTA şi cap de serie numărul 16), disputată luni, în optimile de finală ale primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Halep a cedat cu scorul de 1-6, 6-4, 4-6, după o oră şi 45 de minute de joc, părăsind turneul de la Melbourne, după ce anul trecut a luptat pentru trofeu în Australia.

Înaintea startului partidei, în momentul prezentării tenismenelor, Serana Williams a intrat prima în arenă atunci când crainicul a anunțat „Doamnelor și domnilor, numărul unu mondial!”, dar americanca a revenit în tunel după câţiva paşi, dându-şi seama, după câteva secunde, că Simona Halep este ocupanta primului loc WTA în prezent.

Simona a început meciul cu un break, însă Serena şi-a adjudecat următoarele şase game-uri şi s-a impus cu 6-1 în primul set, după 20 de minute.

Setul secund a fost unul echilibrat, iar Halep s-a impus cu 6-4, după 37 de minute de joc. A urmat decisivul, în care Simona a pornit cu un break, iar cele două tenismene au luptat pentru fiecare punct în următoarele game-uri. Din păcate, la 3-3, Serena a făcut break-ul decisiv şi a încheiat victorioasă setul, cu 6-4, după 48 de minute.

Pentru prezenţa în optimi la Melbourne, Halep va primi un cec în valoare de 260.000 de dolari australieni şi 240 puncte WTA.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1397 secunde