Halep a pierdut în ultimul act la Qatar Open

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Halep a pierdut în ultimul act la Qatar Open
Sport 16 Februarie 2019 / 20:29 260 accesări 0 comentarii

Sâmbătă seară, la Doha, în finala turneului de la Doha, dotat cu premii în valoare totală de 916.000 de dolari, tenismena constănţeană Simona Halep (locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1) a fost învinsă de Elise Mertens (Belgia, locul 21 WTA). După ce şi-a adjudecat primul set, scor 6-3, Halep a cedat în următoarele două seturi, cu 4-6 şi 3-6, Mertens obţinând astfel trofeul la finalul unui meci care a durat două ore şi 14 minute de joc.

Halep va primi pentru prezenţa ultimul act la Doha un cec în valoare de 84.850 de dolari şi 305 de puncte WTA, iar Mertens va încasa un cec în valoare de 158.895 de dolari şi 470 de puncte WTA.

„Am vrut să plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut. Felicitări, Elise, ai avut o săptămână extraordinară. Este totuşi o finală, chiar dacă am pierdut-o. Le mulţumesc tuturor celor care au organizat acest turneu. Este un eveniment extraordinar. Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi venit şi m-aţi susţinut şi celor de acasă le mulţumesc că sunt alături de mine cu tot sufletul”, a spus Halep, la festivitatea de premiere.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1983 secunde