Halep s-a accidentat şi s-a retras din turneul de la Wuhan

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp Halep s-a accidentat şi s-a retras din turneul de la Wuhan
Sport 25 Septembrie 2019 / 08:45 223 accesări 0 comentarii

Miercuri dimineaţă, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan, dotat cu premii în valoare totală de 2.828.000 dolari, tenismena constănţeană Simona Halep (locul 6 WTA şi favorită numărul 4) nu a putut încheia meciul cu Elena Rybakina (Kazahstan, locul 50 WTA, beneficiara unui wild card). În primul set al întâlnirii, Halep s-a accidentat la spate în ghemul al nouălea, la scorul de 4-4. Sportiva noastră a solicitat time-out medical, în pauza de la 4-5. Românca a început ghemul al zecelea, însă nu a putut servi normal şi s-a retras, la 30-30, după aproximativ 40 de minute de joc. Halep va primi un cec în valoare de 29.695 de dolari şi 105 puncte WTA.

„Este o accidentare în zona lombară. Cred că e mai mult musculară, dar nu ştiu până nu fac un control. S-a produs la 4-4, 0-30, cu reverul, am simţit o durere ascuţită. Nu ştiu încă (n.r. - referitor la eventualitatea unei accidentări la spate la fel ca precedenta). Pare un pic diferită, dar este în aceeaşi zonă”, a declarat Halep, conform site-ului WTA.

La fel ca anul trecut, urmează în calendar turneul de la Beijing de categorie Premier Mandatory, care începe duminică, şi Turneul Campioanelor.

Halep ar urma să mai participe în acest an la turneul de la Beijing, de categorie Premier Mandatory, care va începe duminică, apoi la Kremlin Cup, competiţie de categorie Premier, care se va desfăşura la Moscova, în perioada 14-20 octombrie, dar şi la Turneul Campioanelor, programat în perioada 28 octombrie - 3 noiembrie.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1768 secunde