Handbalistele de la CS Tomis se duelează cu "echipele lui Tadici"

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbalistele de la CS Tomis se duelează cu "echipele lui Tadici"
Sport 26 Iulie 2006 / 00:00 716 accesări 0 comentarii

După două săptămîni de pregătire pe plajă, CS Tomis a intrat în sală pentru a pregăti noul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, în care are ca obiectiv ocuparea unui loc pe podium. Ieri, elevele lui Dumitru Muşi au început seria meciurilor de verificare cu turneul organizat în Sala Sporturilor din Constanţa, la care mai participă Oltchim Rm. Vîlcea, cu două formaţii, şi Silcotub Zalău. Primele au intrat în scenă formaţiile din Vîlcea, Gheorghe Tadici aducînd pe litoral “artileria grea”, în frunte cu Luminiţa Huţupan, Steluţa Luca şi Valentina Elisei.

Al doilea joc al zilei a opus Tomis şi Silcotub Zalău, în formaţia constănţeană făcîndu-şi debutul noile achiziţii. Cu o echipă remaniată faţă de sezonul trecut, constănţencele au suferit în joc, fiind clară lipsa de omogenitate. Chiar şi aşa, gruparea de pe Litoral a lăsat o impresie bună, transferurile ridicînd evident medie de înălţime. “Este primul amical din această vară şi nu ne-am aşteptat la valenţe tehnico-tactice, mai ales că venim după o perioadă de pregătire pe nisip. Am încheiat pregătirea fizică în proporţie de 70 la sută, iar acum am trecut la partea specifică. Noile venite nu sînt jucătoare consacrate şi au nevoie de timp pentru a se integra. Mi-au plăcut însă în primul joc Druţu, Dospin şi Constantinescu”, a spus Dumitru Muşi. Cu acordul ambilor antrenori, reprizele au durat 40 de minute, scorul nefiind ţinut nici măcar de arbitri. De altfel, jucătoarele Tomisului au evoluat în echipamentul de antrenament, intrînd pe teren cu tricouri de culori diferite.

Deşi a plecat de la Silcotub în această vară, Gheorghe Tadici nu s-a sfiit să dea indicaţii din tribună, deşi pe bancă se afla noul tehnician, Ioan Gherhard. El şi-a permis chiar să le certe pe jucătoare, multe împrumutate chiar de la actuala sa grupare, Oltchim Rm. Vîlcea. S-a potolit abia spre final, cînd a luat loc lîngă patronul gazdelor, Gheorghe Slabu, în ultimul rînd al tribunei.

Turneul va continua astăzi, la Sala Sporturilor, după următorul program - ora 9.30: Oltchim A - Silcotub; ora 11.00: Oltchim B - CS Tomis; ora 17.00: Silcotub - Oltchim B; ora 18.30: CS Tomis - Oltchim A.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1031 secunde