Handbalistele de la CSU Neptun au revenit pe primul loc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal / Divizia A, Seria B

Handbalistele de la CSU Neptun au revenit pe primul loc

Sport 11 Ianuarie 2020 / 19:06 1227 accesări

Echipa feminină CSU Neptun Constanţa a câştigat sâmbătă, în deplasare, partida cu CSM Bucureşti DivA, din etapa a 15-a a Diviziei A la handbal feminin, Seria B. Handbalistele pregătite de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie s-au impus cu scorul de 34-28, la pauză 17-11, într-un meci în care a marcat şi portăriţa Emanuela Ivaşcu, de două ori. Celelalte goluri ale formaţiei constănţene au fost înscrise de Mihaela Stănciulescu 9, Ana Maria Gîjulete 7, Bianca Căldare 5, Andreea Ciucanu 5, Narcisa Verde 3, Ana Oprică 2 şi Denisa Bari 1.

În urma acestei victorii şi a înfrîngerii echipei CSU Știința București în meciul cu Danubius, scor 26-28 (10-16), CSU Neptun Constanţa a revenit pe prima poziţie a Seriei B, graţie golaverajului superior.

CSU Neptun va disputa următorul joc oficial pe teren propriu, miercuri, 15 ianuarie, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor din Constanţa fiind programată întâlnirea cu formaţia CS Universitatea Cluj-Napoca, din primă ligă, din 16-imile de finală ale Cupei României.

Iar sâmbătă, 18 ianuarie, tot în Sala Sporturilor, în etapa a 16-a din eşalonul secund, handbalistele constănţene vor evolua în compania ultimei clasate, ACS Spartac UNEFS Bucureşti.12