Handbalistele tricolore nu au rezistat în faţa Rusiei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Campionatul Mondial din Japonia

Handbalistele tricolore nu au rezistat în faţa Rusiei

Sport 08 Decembrie 2019 / 10:06 1101 accesări
Sursa foto: Facebook FRH - Federația Română de Handbal

Sursa foto: Facebook FRH - Federația Română de Handbal

Reprezentativa feminină de handbal feminin a disputat duminică dimineaţă primul meci din Grupa Principală 2 de la Campionatul Mondial. Handbalistele pregătite de Tomas Ryde şi Costică Buceschi s-au luptat de la egal la egal în primele 40 de minute ale partidei, însă au cedat în final cu scorul de 18-27, după ce la pauză tabela a arătat 10-10. Au fost şi câteva decizii de arbitraj împotriva echipei noastre la începutul reprizei secunde, care nu au permis României să înscrie cel puţin două goluri importante, iar înfrângerea risipeşte şansele tricolorelor de a mai ajunge în semifinalele competiţiei din Japonia.

Golurile României în confruntarea de duminică au fost marcate de Neagu 5, Perianu 2, Ostase 2, Pristăviţa 2, Seraficeanu 2, Vizitiu 1, Pintea 1, Polocoşer 1, Florică 1 şi Dedu 1.

În următoarele două meciuri din grupă, România va întâlni Suedia (marţi, 10 decembrie, ora 13.30) și Japonia (miercuri, 11 decembrie, ora 11.00).

Obiectivul echipei noastre este o clasare în primele opt locuri, care i-ar permite prezenţa la turneele preolimpice. La ultima ediţie a CM, România s-a clasat pe locul 10.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1572 secunde