Handbaliştii tricolori au revenit în cantonament

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin Handbaliştii tricolori au revenit în cantonament
Sport 05 Ianuarie 2019 / 11:02 263 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook FRH - Federația Română de Handbal

Sursa foto: Facebook FRH - Federația Română de Handbal

După perioada de pregătire de la finalul anului trecut, încheiată cu prezenţa la turneul internaţional din Polonia, unde au câştigat meciul cu Cehia, scor 28-27, și au cedat la loviturile de departajare, scor 5-6, în finala cu Polonia, după 24-24 la finalul timpului regulamentar de joc, handbaliştii convocaţi la naţionala de seniori a României au revenit în cantonament. Sub comanda spaniolului Manuel Montoya se află 18 jucători, printre aceştia fiind şi portarii Ionuț Iancu și Daniel Vasile (care va juca din ianuarie la CSM Făgăraş, sub formă de împrumut de la HCDS) și extrema dreaptă Ionuț Nistor.

Reprezentativa României se va pregăti în următoarele zile la Bucureşti, după care va disputa, la sfârşitul săptămânii viitoare, în Slovacia, trei partide amicale. La 11 ianuarie, România va înfrunta Olanda, iar la 12 şi 13 ianuarie va întâlni Slovacia. Aceasta este ultima etapă a pregătirilor pentru handbaliştii tricolori înaintea meciurilor din preliminariile EURO 2020.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1806 secunde