HC Dobrogea Sud a câştigat ultimul test înaintea noului sezon

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
După prezentarea componenţilor lotului şi a staff-ului HC Dobrogea Sud a câştigat ultimul test înaintea noului sezon
Sport 21 August 2019 / 22:40 1050 accesări 6 comentarii

Miercuri seară, în Sala Sporturilor din Constanţa, HC Dobrogea Sud Constanţa şi-a prezentat lotul de jucători pe care se va baza în sezonul 2019-2020, unul în care formaţia de la ţărmul mării va debuta la 27 august, în deplasare, cu Minaur Baia Mare, în prima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Din păcate foarte puţin spectatori, chiar dacă intrarea a fost liberă, au urmărit amicalul cu HC Buzău, câştigat de handbaliştii antrenaţi de Zvonko Sundovski şi George Buricea cu scorul de 37-24, la pauză 17-13.

Au evoluat următorii jucători: Ionuţ Iancu, Dan Vasile şi Karim Hendawy - portari; Ionuţ Nistor 6 goluri, Chiuffa Rocha 2g, Dejan Malinovic 4g, Nebojsa Simovic, Sabin Ignat 1g, Zoran Nikolic 1g, Daniel Susanu 3g, Marius Mocanu, Irakli Chikovani 3g, Gabriel Ilie 1g, Yassin Omar 5g, George Andrei 7g şi Vencel Csog 2g.

DECLARAŢII DUPĂ MECI

„Un meci de pregătire bun, cu o echipă care nu ne-a lăsat să respirăm nici în atac, nici în apărare. Atmosfera este foarte bună, sperăm să îi integrăm cât mai repede pe cei noi. Mergem să câștigăm la Baia Mare” - Ionuț Nistor.

„Mai avem mult de muncă. Se vede că ne-am adunat cu toții destul de târziu. Mai trebuie puse la punct combinațiile. Lipsesc jucătorii cu mare experiență. Sper ca tinerii și jucătorii veniți în vară să reziste presiunii. Primul obiectiv este să venim cu toate cele trei puncte de la Baia Mare” - George Buricea, antrenor secund HC Dobrogea Sud.

„Am debutat ezitant, dar echipa a intrat apoi în ritm. O victorie normală. Este îmbucurător că jucătorii tineri români își fac loc în echipă. Se vede că nu suntem încă omogeni, dar meciul de azi și turneul de la Buzău ne dau speranțe. Și nou-veniții s-au mișcat bine pentru un meci amical. Eu spun că suntem pe un drum bun. Aștept cu mare optimism campionatul” - Ionuţ Rudi Stănescu, preşedinte HC Dobrogea Sud.

La 1 septembrie, HCDS va evolua, în Turcia, cu Antalyaspor, din prima manşă a primului tur din Cupei EHF, returul fiind programat la Constanța, în Sala Sporturilor, la 8 septembrie.

La 5 septembrie, HCDS va disputa primul meci oficial pe teren propriu din noul sezon, în campionat, cu Potaissa Turda.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1504 secunde