HC Dobrogea Sud a transferat şi un muntenegrean

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

HC Dobrogea Sud a transferat şi un muntenegrean

Sport 11 Iulie 2019 / 08:51 1446 accesări
Nebojsa Simovic (sursa foto: www.dabashandball.hu)

Nebojsa Simovic (sursa foto: www.dabashandball.hu)

HC Dobrogea Sud Constanţa a anunţat pe pagina oficială de Facebook al treilea transfer al verii. „Tare ca o stâncă, muntenegreanul Nebojsa Simovic va fi „ministrul apărării” la Constanţa. Avem mare încredere în el şi în „bariera” pe care o va face în jurul semicercului nostru. Pe aici nu se trece!”, a fost mesajul postat de gruparea constănţeană.

În vârstă de 25 de ani, Nebojsa Simovic (1,99 m înălţime şi 114 kg) evoluează pe postul de pivot, fiind un apărător central de nădejde. El a semnat un contract cu o durată de doi ani cu HCDS. Ultima echipă la care a evoluat Nebojsa Simovic a fost Davas (Ungaria)

În luna aprilie, Muntenegru, avându-l în componenţă pe Nebojsa Simovic, a obţinut o victorie de răsunet în faţa campioanei mondiale, Danemarca, în calificările pentru EURO 2020, competiţie la care Simovic va participa cu naţionala ţării sale.

„Salutare tuturor. Sunt Nebojsa Simovic şi sunt foarte fericit că am semnat cu HCDS Constanţa. Am auzit multe lucruri bune despre acest club. Abia aştept să începem sezonul şi să-mi ajut coechipierii pentru a obţine împreuna cele mai bune rezultate. Hai, Constanţa!” a spus noul jucător al echipei de la ţărmul mării.

HCDS a mai transferat doi handbalişti egipteni, interul stânga Omar Yassin (1,94 m înălţime şi 99 kg) şi portarul Karim Hendawy (1,88 m înălţime şi 95 kg).

Citeşte şi

Primul transfer anunţat de HC Dobrogea Sud

Portar egiptean la HC Dobrogea Sud12
Pagina a fost generata in 0.2433 secunde