HC Dobrogea Sud este în grafic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin HC Dobrogea Sud este în grafic
Sport 17 Decembrie 2017 / 15:52 636 accesări 0 comentarii

HC Dobrogea Sud va relua pregătirile la 8 ianuarie

HC Dobrogea Sud va relua pregătirile la 8 ianuarie

Pentru Handbal Club Dobrogea Sud Constanța vacanța a sosit. Handbaliștii pregătiți de Sandu Iacob și Marko Isakovic au încheiat anul cu încă o victorie, 30-23 cu CSM Făgăraș, obținând calificarea în Final Four-ul Cupei României. În celelalte partide din sferturile de finală s-au înregistrat următoarele rezultate - sâmbătă: SCM Poli Timișoara - Știința Municipal Bacău 27-22 (12-9); duminică: CSM București - Steaua București 28-29 (13-15), Potaissa Turda - Minaur Baia Mare 28-34 (14-15). Final Four-ul competiţiei se va desfășura anul viitor.

A fost un succes reușit mai greu decât se preconiza în partida disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor, dar echipa constănțeană a forțat desprinderea în partea a doua a jocului cu CSM Făgăraș, demonstrând că este formația mai valoroasă. „Am avut probleme în ceea ce privește concentrarea și ne putem bucura doar de rezultat și de câștigarea meciului. Nu și de nivelul la care am fost din cauza multor greșeli pe care le-am făcut, mai ales în prima repriză. Suntem bucuroși pentru calificarea în Final Four. Pretențiile sunt destul de mari. Cu siguranță, ne vom lupta pentru a câștiga cupa și campionatul. Important este să rămânem consecvenți și să luptăm”, a declarat Sandu Iacob, antrenorul principal al HC Dobrogea Sud.

De la venirea lui Sandu Iacob pe banca tehnică a HCDS, echipa de la țărmul mării este neînvinsă în întrecerile interne: șase victorii consecutive și o remiză, HC Dobrogea Sud terminând anul pe locul 5 în Liga Națională, la patru puncte distanță de prima poziție, precum și două succese în Cupa României. În campionat, seria pozitivă durează de nouă etape, cu Marko Isakovic pe bancă handbaliștii constănțeni obținând o victorie și un rezultat de egalitate. Și dacă nu ar fi fost consemnate surprinzătoarele înfrângeri cu CSU Suceava, pe teren propriu, și CSM Focșani, în deplasare, HCDS ar fi fost liderul Ligii Naționale.

Citește și:

HC Dobrogea Sud continuă lupta pentru câştigarea Cupei României

Rezultat decis de arbitri în partida HCDS - CSMŞtiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2392 secunde