HC Dobrogea Sud, la primul antrenament după pauza forţată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

HC Dobrogea Sud, la primul antrenament după pauza forţată

Sport 23 Iunie 2020 / 11:46 862 accesări

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro

Sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro

Sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro

Sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro

George Buricea şi Alen Blazevic (sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro)

George Buricea şi Alen Blazevic (sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro)

Sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro

Sursa foto: www.hcdobrogeasud.ro

Echipa Handbal Club Dobrogea Sud Constanța a sunat, luni, 22 iunie, adunarea, în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2020-2021. Handbaliştii constănţeni au revenit la pregătiri, prima întâlniri după pauza forţată cauzată de pandemia de coronavirus fiind consemnată luni seară, la stadionul de rugby „Mihail Naca” din Complexul Sportiv din strada Primăverii.

„S-a strigat catalogul la revederea de 3 luni şi 10 zile de la terminarea campionatului.

Toţi cei care au lipsit au fost absenţti motivaţi, încă nu au ajuns în ţară şi ni se vor alătura în zilele următoare. Ce dor ne-a fost să ne antrenăm din nou ca o echipă!

Deja ne gândim la ziua în care vom fi împreună şi cu voi, la un meci în care voi veţi cânta şi noi vom câştiga. Hai, Constanţa!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook HC Dobrogea Sud Constanta.

Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea, antrenorul coordonator Laurențiu Toma și președintele Ionuţ Rudi Stănescu au avut o primă discuție cu băieții și le-au comunicat programul de antrenament pentru următoarele două săptămâni. La prima şedinţă de pregătire a participat şi internaționalul croat Alen Blazevic, primul handbalist transferat în această vară și primul sosit la Constanța. El a făcut cunoștință cu George Buricea, Ionuţ Iancu, Dani Vasile, Ionuţ Nistor, Irakli Chikovani, Ciprian Şandru, Alexandru Andrei, Nebojsa Simovic, Fabio Chiuffa, Sabin Ignat, Daniel Susanu, Gabi Ilie, precum şi juniorii Ionuţ Stănescu jr., Moroşanu, Ostace şi Preda. Rusul Vitaly Komogorov și turcul Onur Ersin așteaptă vizele pentru a sosi și ei în România, iar absenți motivați la reunirea de luni au fost și căpitanul Zoran Nikolic și Karim Hendawy, care sunt așteptați în zilele următoare la Constanța.

Formaţia de la ţărmul mării se va pregăti la Constanța, în aer liber și în sala de forță, până la 6 iulie. În perioada 7-16 iulie, HCDS va pleca într-un cantonament montan la Sf. Gheorghe, unde va susține un meci amical cu CSM Făgăraș.

Noul sezon va fi prefațat la 15 august şi 16 august de turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin, ediția 2019-2020, în Sala Sporturilor din Constanţa, iar la 19 august HCDS va debuta în ediția 2020-2021 a Ligii Naţionale la tot pe teren propriu, împotriva echipei CSM Bacău.

„Ne-am reunit după mai bine de trei luni de pauză forțată și prima „mișcare” de pe stadionul Farul a fost urmată de o seară plăcută, în familie, petrecută pe Zoom Beach. Am stat la o bere și o felie de pizza, oferite de sponsorul nostru RUMEN Constanța, am depănat amintiri din izolare și… ne-am făcut planuri pentru noul sezon”, a notat site-ul oficial al HCDS.

„A fost o reîntâlnire emoționantă, ca de fiecare dată. O notă de optimism a dominat atmosfera primei zile. Suntem motivați și dornici să începem treaba! Echipa arată frumos și abia așteptăm noul sezon!”, a declarat preşedintele clubului constănţean, Ionuţ Rudi Stănescu.12
Pagina a fost generata in 0.3261 secunde