HC Dobrogea Sud promovează handbalul şi în liceele constănţene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
HC Dobrogea Sud promovează handbalul şi în liceele constănţene
Sport 27 Noiembrie 2019 / 10:21 839 accesări 0 comentarii
Juniorii de la HCDS au fost în vizită la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Constanţa

Juniorii de la HCDS au fost în vizită la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Constanţa

Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa continuă acțiunile de promovare a handbalului în școlile şi liceele constănțene. Aşa cum s-a întâmplat și în sezoanele precedente, clubul constănţean vrea să ajungă la copii cu mesajul „Veniți la handbal!”

Tocmai de aceea, juniorii de la HCDS, însoțiți de coordonatorul Academiei HC Dobrogea Sud, Aihan Omer, au fost în vizită la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” din Constanţa, de două ori în ultima săptămână. După juniorii III, antrenați de Ionuț Pușcașu, a venit și rândul juniorilor II, pregătiți de Enis Murtaza, să-i „provoace” pe elevi la un meci, în sala lor de sport a liceului.

„Am reușit să oferim încă o zi cu mult sport și multă bucurie. Așa cum ne așteptam, sala a fost plină. Au răspuns foarte mulți copii, cu entuziasm. Prind foarte bine aceste acțiuni și vom încerca să le repetăm și în alte școli. Ne bucurăm că elevii sunt dornici de mișcare și sper ca handbalul să îi atragă, să vină la selecție și la echipele profesioniste. Am pus ochii pe câțiva copii interesanți, care chiar au calități deosebite. Mergând din școală în școală, cred că putem face o selecție bună pentru anii următori” - Aihan Omer, directorul Academia HC Dobrogea Sud.

„A fost un meci interesant. Este o acțiune pe care o repetăm, pentru că încercăm să popularizăm cât mai mult handbalul. Sper să continuăm și în alte licee. Sunt și copii care fac sport, iar noi încercăm să-i atragem către handbal” - Enis Murtaza, antrenor juniori HCDS.

„Ne bucurăm că handbaliștii de la Dobrogea Sud ne-au vizitat din nou. Sper ca și alte echipe să aibă această inițiativă pentru că practicarea sportului este benefică la cele mai fragede vârste” - Virgil Brună, profesor educație fizică și sport Liceul Teoretic „Lucian Blaga”.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.144 secunde