HC Farul primește vizita ultimei clasate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal (m) / Divizia A, etapa a 3-a: HC FARUL CONSTANȚA - CSM CIMENTUL BICAZ HC Farul primește vizita ultimei clasate
Sport 19 Septembrie 2015 / 15:47 514 accesări

Duminică, în Seria I din Divizia A la handbal masculin, sunt programate șase partide contând pentru etapa a 3-a. Ca de obicei, una dintre cele două echipe constănțene care s-au înscris în acest eșalon va evolua pe teren propriu, iar la acest sfârșit de săptămână a venit rândul celor de la HC Farul. Jucătorii antrenați de Eden Hairi și Enis Murtaza vor primi duminică, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor din Constanța, vizita ultimei clasate, CSM Cimentul Bicaz, formație care a fost penalizată cu trei puncte în urma neprezentării la Buzău, din prima etapă. Astfel, HC Farul ar putea să acumuleze primele puncte din acest campionat și să părăsească zona inferioară a clasamentului.

MECIUL DE LA SUCEAVA AL LUI HC DOBROGEA SUD A FOST AMÂNAT PENTRU LUNI

Programată inițial pentru duminică, disputa CSU Suceava - HC Dobrogea Sud Constanța, care opune primele două clasate, a fost amânată pentru luni și se va juca de la ora 11.00. Amânarea partidei cu 24 de ore s-a făcut la cererea sucevenilor și cu acceptul federației și al echipei constănțene. Motivul: familia lui Răzvan Bernicu, antrenorul echipei sucevene de handbal, este în doliu după ce joi a încetat din viață tatăl său, Dumitru Bernicu, fost director al LPS Suceava, în perioada 1993-2012.

Celelalte meciuri ale etapei se vor disputa duminică, după următorul program - ora 11.00: LPS Piatra Neamț - CS De la Alpinism la Turism Vicov Bucovina, ACS HD Teleorman Alexandria - Poli Unistil Iași, HC Buzău 2012 - CSU Tîrgoviște; ora 14.00: GSIP Moreni - Știința Municipal Bacău, CSM București II - ACS Atletico Alexandria.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.114 secunde