HCDS - CSM Bacău, în prima etapă a sezonului 2020-2021 din LN

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin / Marţi, de la ora 16.00, la Sf. Gheorghe

HCDS - CSM Bacău, în prima etapă a sezonului 2020-2021 din LN

Sport 15 Septembrie 2020 / 00:53 504 accesări
Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Sursa foto: Facebook HC Dobrogea Sud Constanta

Marți, 15 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Polivalentă din Sf. Gheorghe, Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa va susţine primul meci oficial în sezonul 2020-2021 din Liga Naţională de handbal masculin. Formaţia constănţeană va întâlni pe CSM Bacău, iar partida va putea fi urmărită în direct pe pagina de Facebook a Federației Române de Handbal și pe pagina oficială de Facebook a clubului constănţean.

„La o zi după finala pierdută în fața lui Dinamo (n.r. - scor 21-24), handbaliștii antrenați de Djordje Cirkovic și George Buricea strâng rândurile pentru o serie de trei partide “la foc automat”, contra lui CSM Bacău, Magnum Botoșani și CSM Reșița, marți, miercuri și joi, tot în Sala Polivalentă din Sfântu Gheorghe”, notează site-ul oficial al HCDS.

„Suntem pe un drum bun. Eu spun că distanța care ne separa de Dinamo în sezonul trecut s-a micșorat. Avantajul lor este că au o echipă mai omogenă, joacă de mai mult timp împreună. Sunt convins că, dacă vom ajunge în finala campionatului, lucrurile vor sta altfel! Acum ne concentrăm însă la primele meciuri din Liga Zimbrilor. Ne așteaptă un meci greu cu Bacăul, au jucat foarte bine cu Dinamo”, a declarat Ionuţ Rudi Stănescu, preşedintele HCDS, pentru site-ul oficial al clubului constănţean.

După meciul de marţi, HC Dobrogea Sud va mai juca, tot la Sf. Gheorghe, miercuri, 16 septembrie, de la 12.00, cu Magnum Botoşani, dar şi joi, 17 septembrie, de la ora 14.30, cu CSM Reşiţa.

Consiliul de Administrație al Federaţiei Române de Handbal a aprobat marţi şi desfășurarea celui de-al doilea turneu al Ligii Naţionale. Acesta va avea loc în perioada 4-11 octombrie și va cuprinde etapele 4, 5, 6, 7, 8 și 9, astfel că fiecare echipă va disputa şase partide în următorul turneu.12
Pagina a fost generata in 0.3498 secunde