HCDS, două victorii şi o înfrângere la Buzău

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin HCDS, două victorii şi o înfrângere la Buzău
Sport 18 August 2019 / 09:10 709 accesări 8 comentarii
Sursa foto: captura dotto.tv

Sursa foto: captura dotto.tv

Formaţia HC Dobrogea Sud Constanţa a participat în perioada 15-17 august la un turneu de verificare la Buzău, unde a susţinut trei meciuri amicale. Primul a fost pierdut de către echipa constănţeană, scor 23-24 cu CSM Bucureşti, după ce la pauză jucătorii antrenaţi de Zvonko Sundovski şi George Buricea au condus cu 14-11. Următoarele două partide s-au încheiat cu două succese pentru HCDS, 31-21 (19-10) cu HC Buzău şi 31-26 (18-15) cu CSM Vaslui.

În ultimele două susţinute la Buzău au evoluat pentru HC Dobrogea Sud următorii handbalişti - cu HC Buzău: Iancu, Handawy, Vasile - Nistor 6g, Omar 5g, Ilie 4g, Chikovani 3g, Chiuffa 3g, Csog 3g, Nikolic 3g, Malinovic 2g, Ignat 1g, Simovic 1g, Susanu, Moroșanu.

cu CSM Vaslui: Iancu, Handawy, Vasile - Chikovani 6g, Malinovic 5g, Nistor 4g, Chiuffa 4g, Andrei 3g, Ignat 3g, Csog 2g, Omar 1g, Ilie 1g, Nikolic 1g, Simovic 1g, Susanu, Moroșanu.

Loading...

8 comentarii

Manole 10:25:53 / 18 August 2019
Lot

Ce se intampla, care-i treaba cu Moky? Daca nici cel mai bun pivot toman nu mai are loc in lot, sunteti profesionisti dati dracului. Centrii si rezerva la Malinovic mai aduceti secolul asta? De ce altii reusesc transferuri bune si la noi NU vrea nimeni? Oare pentru ca vi s-a dus faima de exceptionali managerI si propicea atmosfera de la Constanta? Chiar nu va pune pe ganduri? Problema e la VOI.

Răspunde | Raportează | | |+12

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

Ma ta 10:37:49 / 18 August 2019
Moky

Ia/l pe Moky și arunca-l la gunoi! Iar tu împușca te in cap

Manole 10:42:18 / 18 August 2019
Pentru Ma ta

Doare, fa? Incompetentilor, FUG TOTI JUCATORII DE VOI SI MIZERIA DE LA HCD. I-ati pacalit pe egipteni, nu va faceti iluzii, in maxim 1 an o taie si aia mancand pamantul.

Armanis 10:55:57 / 18 August 2019
Transferuri

Au plecat 11 jucători și am adus 4 . De ce nu avem centru ?? De ce nu avem interi ?? De ce ne trebuie 4 antrenori ??? Prindem play-offul anul acesta ??

Name 12:18:23 / 18 August 2019
Demisia

Daca ati avea o doza minima de bun-simt ati demisiona. Avem pivot cu 40 de g in in Velux champuons league si l-ati uitat pe banca, mai nou in afara lotului. Mai nou vreti sa intrati in Cartea Recordurilor, prima echioa care joaca fara centru. Au plecat 10, cu Mocsnu 11, ati adus 4, din care doar 2 in criterii. Lui Cutura i-ati multumit intr-un mare fel pentru cei 7 ani peteecuti la Constanta, unde a fost cel mai bun om al echipei. Plecarea lui Angelivski cand o anuntati? De ce nu s-a mai mers la Struga? RUSINE!! Renumele o sa va urmeze peste tot.

HCD 12:34:13 / 18 August 2019
Jucatori

Cea mai slaba campanie de achizitii . Dinamo cumpara jucatori de la echipe de Champions League , noi cumparam numai jucatori moka de care nu a auzit nimeni . Si pe urma declaram ca vrem campionatul . Conducerea HCD pare total rupta de realitate , stau izolati in bula lor , nu sunt in stare sa cumpere un centru decent , unu-doi jucatori in criterii ... bani se primesc cate 2 milioane de euro pe an dar nu pricep de ce nu se aduc jucatori ??? Unde se duc banii ?? Alte echipe cu bugete mult mai slabe isi aduc jucatori mult mai buni decat vin la Constanta , deci unde este problema , cine nu isi face treaba de nu avem echipa ??.

suporter 14:29:24 / 18 August 2019
?????!!!!!!

D=le.Sundovschi. Ignat din rezerva de anul trecut,a devenit cel mai titular jucand 61 de minute din 60. !!!!!! Brazilianul cred ca a gresit echipa.Am vazut cum juca in strainatate.Pleca din terenullui cu un joc in viteza si facea ce vroiain careul advers.Pecand la noi cu jocul static.stai pe loc si dai mingea unul la altul si cand te plictisest arunci la poarta precum autul la fotbal !!!!!!!!!????????Brazilianul saracu nu stia ce joc esta acesta.S-a retras bietul om in coltul terenului si a stat uitat de toti in locul fanionului.oare nimeni nu a sezizat de acest lucru.Trebuie schimbat silul de joc si adusi jucatori de valoare pe posturi .Altfel zicem si noi ca jucam in liga.

Cei 3 muschetari 16:37:20 / 18 August 2019
Extrema stanga

Villy de ce nu joaca? Golgheter la Oradea. Mai sperati sa-l faceti handbalist pe nepot?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.283 secunde