HCDS, succes categoric în meciul cu Botoşani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin / Liga Naţională

HCDS, succes categoric în meciul cu Botoşani

Sport 16 Septembrie 2020 / 14:50 549 accesări
Ciprian Şandru a marcat cele mai multe goluri pentru echipa constănţeană (sursa foto: www. hcdobrogeasud.ro)

Ciprian Şandru a marcat cele mai multe goluri pentru echipa constănţeană (sursa foto: www. hcdobrogeasud.ro)

Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa a obţinut a doua victorie consecutivă în actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin, câştigând miercuri, la Sf. Gheorghe, partida cu Magnum Botoșani. A fost un duel la discreţia jucătorilor pregătiţi de Djordje Cirkovic, George Buricea şi Ionuţ Rudi Stănescu, rezultatul final fiind unul categoric în favoarea HCDS-ului, scor 30-17, la pauză 19-6.

„Victorie, ce altceva? „Delfinii” au făcut instrucție cu nou-promovata CS Magnum Botoșani și au bifat al doilea succes în noul sezon al Ligii Zimbrilor, după cel de ieri cu CSM Bacău (22-19). Astăzi a fost un meci la discreția echipei noastre, care a condus cu 19-6, la pauză, 21-6, în minutul 34, 24-13, în minutul 46 și s-a impus la scor: 30-17! George Buricea, indisponibil până acum din cauza unei contracturi musculare la gambă, a debutat într-un nou sezon intern: al 22-lea din carieră! Antrenorul Djordje Cirkovic i-a utilizat și pe tinerii promovați de la echipa a doua, Bruj și Ostace, într-un meci în care a putut odihni o parte dintre jucători”, a notat site-ul oficial al clubului constănţean.

Au evoluat pentru HCDS: Iancu şi Vasile - Șandru 7 goluri, Nistor 6g, Susanu 5g, Andrei 3g (3x7m), Radojevic 3g, Ilie 3g, Buricea 1g, Onur 1g, Chiuffa 1g şi Simovic.

Joi, 17 septembrie, de la ora 14.00, în etapa a 3-a, HC Dobrogea Sus va întâlni în ultima partida din cadrul turneului organizat la Sfântu Gheorghe formaţia CSM Reșița.12
Pagina a fost generata in 0.3428 secunde