HCDS va lupta pentru calificarea în turul secund al Cupei EHF

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor HCDS va lupta pentru calificarea în turul secund al Cupei EHF
Sport 08 Septembrie 2019 / 07:26 602 accesări 3 comentarii

Ionuţ Nistor, Ionuţ Rudi Stănescu şi Zvonko Sundovski aşteaptă un rezultat favorabil în meciul de duminică

Ionuţ Nistor, Ionuţ Rudi Stănescu şi Zvonko Sundovski aşteaptă un rezultat favorabil în meciul de duminică

Zvonko Sundovski

Zvonko Sundovski

Ionuţ Rudi Stănescu

Ionuţ Rudi Stănescu

Ionuţ Nistor

Ionuţ Nistor

Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui duminică, 8 septembrie, de la ora 18.00, partida dintre echipele HC Dobrogea Sud Constanţa şi Cip Travel Antalyaspor, din manşa secundă a primului tur din Cupa EHF la handbal masculin. După remiza înregistrată în Turcia, în manşa tur, scor 24-24, vicecampioana României porneşte cu prima şansă în duelul pentru calificarea în turul al doilea al competiţiei, mai ales că va evolua în faţa propriilor suporteri, care sunt aşteptaţi într-un număr cît mai mare în tribune pentru a-şi încuraja favoriţii. Handbaliştii pregătiţi de Zvonko Sundovski şi George Buricea speră să uite cât mai repede înfrângerea de joi, din campionat, 27-32 cu Potaissa Turda, iar la finalul partidei de duminică să facă pasul în turul secund al Cupei EHF.

„Avem încredere foarte mare că ne vom califica. Nu am luat un start foarte bun de campionat, nu am jucat handbalul pe care îl voiam, dar, de la meci la meci, cu suportul publicului, sper să ne revenim. Cu turcii trebuie să obținem victoria. Sunt mulți colegi noi. Lucrăm la relațiile de joc. Și Omar și Fabio trebuie să învețe combinațiile. Mai sunt multe de pus la punct” - Ionuţ Nistor.

„Sigur că avem prima șansă, după rezultatul de acolo. Nu am jucat foarte bine, dar rezultatul este bun. Avem o mare șansă să ne calificăm, dar nu trebuie să fim liniștiți. Turcii au o echipă bună. Nu extraordinară, dar bună. Trebuie să intrăm serioși și să nu gândim de la început că e meciul gata. Trebuie să facem un meci bun. Nu am început bine campionatul, iar acesta este un meci în care trebuie să ridicăm forma noastră și să arătăm că putem mai mult” - Zvonko Sundovski.

„Am obținut un rezultat bun în Antalya și, practic, pornim cu prima șansă de calificare. Echipa nu este în cea mai bună formă, de aceea fac un apel la publicul constănțean, la toți cei care ne iubesc și sunt alături de noi meci de meci, să vină duminică, de la ora 18.00, să ne susțină. De la meci la meci, de la victorie la victorie, sunt convins că ne vom reveni. Avem un mare potențial, avem jucători foarte buni, dar este nevoie de timp pentru a-i integra. Îmi doresc să jucăm din ce în ce mai bine. Cu siguranță, vor veni și victoriile” - Ionuţ Rudi Stănescu, preşedinte HCDS.

Meciul va fi arbitrat de Aleksandar Iovic și Nedim Arnautovic (Bosnia și Herțegovina). Observator EHF: Stepan Partemian (Grecia).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2244 secunde