„Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce înseamnă să fii actor?

„Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“

Divertisment 04 August 2019 / 17:56 880 accesări

Ce înseamnă să fii actor? E simplu sau e greu? Acestea sunt câteva dintre întrebările pe care și le pun cei mai mici dintre spectatori. Răspunsul la toate aceste „dileme“ îl pot afla chiar de la actori.

Mai mult decât atât, tinerii actori care le răspund la întrebări le arată „pe viu“ ce înseamnă să fii artist invitându-I în „culisele“ acestei frumoase meserii. În cadrul atelierelor de teatru care se desfășoară zilnic în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, în cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“, copiii sunt încurajați să-și transpună emoțiile în cuvinte, fac exerciții de dicție și de respirație și astfel învață să comunice mult mai ușor cu „cei mari“. La finalul atelierului de teatru, care se desfășoară zilnic până pe 25 august, au deja un răspuns la întrebarea „E ușor să fii actor?”. E răspunsul lor original și sincer. (Din ce am auzit noi, „e extrem de greu, dar e foarte frumos!“)

Dacă vreți ca și copilul dvs. să afle câteva dintre tainele celor care „fac teatru“, trebuie să-l aduceți la atelierele care se desfășoară în fiecare seară, din 7 iulie până pe 25 august, timp de oră (18.00-19.00), în Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“. Intrarea este liberă!

Atelierul de teatru se derulează pe pajiștea unde au loc alte două ateliere (face painting și pictură) din cele cinci care se desfășoară concomitent, între orele 18.00 și 19.00. Celelalte două ateliere sunt dedicate jocurilor copilăriei și desenelor pe asfalt.

Activitățile educative durează doar o oră, dar programul zilnic din cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“, organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, se întinde pe parcursul a patru ore!

Iată câte activități atractive se pot face în patru ore:

Luni-vineri

17.00-18.00 – antrenament specific și dans

18.00-19.00 – ateliere (teatru, pictură, face painting, desene pe asfalt, jocurile copilăriei)

19.00-21.00 - animație

Sâmbătă-duminică

17.00-18.00 – antrenament specific și dans

18.00-19.00 – ateliere (teatru, pictură, face painting, desene pe asfalt, jocurile copilăriei)

19.00-20.00 – animație

20.00-21.00 – spectacol interactiv cu trupa Zbumzzi.

Taguri articol
HipZbumzziLasăTehnologiaTeatruPicturăPaintingActor


12
Pagina a fost generata in 0.495 secunde