Horaţiu Mălăele aduce recitalul “Sunt un orb” la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Horaţiu Mălăele aduce recitalul “Sunt un orb” la Constanţa

Cultură 27 Octombrie 2020 / 19:21 1616 accesări

Finalul lunii octombrie vine cu veşti bune pentru cei care îl îndrăgesc pe Horaţiu Mălăele: maestrul va ajunge la Constanţa cu mult aşteptata reprezentaţie-eveniment “Sunt un orb”. Spectacolul va avea loc pe 30 octombrie de la ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Veritabilă demonstraţie de virtuozitate, sinceritate şi magnetism personal, recitalul “Sunt un orb” include poezii, proză scurtă dar şi secvenţe de improvizaţie inspirate din actualitate.

"Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba şi despre dumneavoastră“, spune chiar maestrul Horatiu Mălălele.

Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, Horațiu Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Pentru această variant a spectacolului “Sunt un Orb”, maestrul trasului pe sfoară, al ironiei și al hazului ascuțit își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita Stănescu. Acestea sunt doar câteva dintre promisiunile unui spectacol de gală, în cursul căruia poeti atât de diferiți ca stil sau gândire, vor fi deslușiți, cu naturalețe și în cheie proprie, de geniul comic Horațiu Mălăele.

Detalii şi reguli de acces pe:www.startickets.ro, www.ticketstore.ro.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2874 secunde