Horoscop - Astăzi se recomandă atenție, prudență și calm

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Horoscop - Astăzi se recomandă atenție, prudență și calm

Lifestyle 11 Decembrie 2017 / 08:39 1927 accesări

Berbec

Sunteți tentat să vă implicați într-un proiect nou care ar putea să vă aducă avantaje materiale substanțiale, dar cu riscul de a avea mai puțin timp liber.

În plan profesional sau în afaceri, eastrolog.ro vă sfătuiește să amânați deciziile importante. Aveți grijă să nu neglijați viața de familie și relațiile cu prietenii!

Taur

Contextul astral al zilei de azi vă poate predispune la ușoare stări depresive și există riscul să deveniți irascibil. Nu este momentul să luați decizii importante sau să vă implicați în activități care necesită putere de concentrare. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină și să încercați să vă relaxați mai mult. Nu vă descărcați nervii pe cei din jur!

Gemeni

În prima parte a zilei s-ar putea să aveți tendința de a deveni irascibil și greu de mulțumit. Va sfătuim să amânați discuțiile importante la locul de muncă sau în afaceri. Este posibil să faceți planuri pentru o călătorie lungă în interes personal. Sunt șanse să petreceți o seară romantică împreună cu persoana iubită.

Rac

În prima parte a zilei este posibil să fiți dezamăgit de atitudinea unei persoane apropiate. Se pare că sunteți plin de energie și împrejurările vă sunt favorabile. Aveți mari șanse de reușită în tot ce v-ați propus pentru azi. Ar fi bine să petreceți mai mult timp împreună cu persoana iubită.

Leu

Este posibil să fiți preocupat de situația financiară din cauză că sunteți nevoit să faceți câteva cheltuieli neprevăzute, care riscă să vă destabilizeze bugetul.

În a doua parte a zilei, cu ajutorul unui prieten mai în vârstă, sunt șanse să găsiți o posibilă sursă de venituri suplimentare. Ar fi bine să vă sfătuiți și cu partenerul de viață și să luați o decizie de comun acord.

Fecioară

În prima parte a zilei este posibil să aveți o discuție aprinsă cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri, pornind de la o neînțelegere sau de la o bârfă. Eastrolog.ro vă recomandă să vă păstrați calmul și să vă ascultați intuiția. Ar fi bine să petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi.

Balanță

O problemă sentimentală mai veche ar putea să revină în actualitate și să conducă la tensionarea relației cu persoana iubită. Contextul astral al zilei nu este favorabil discuțiilor constructive, așa că vă recomandăm să amânați orice discuție serioasă. Nu acționați sub impulsul momentului!

Scorpion

Este posibil să nu fiți în cea mai bună formă fizică și să simțiți că vă lipsește energia. Ar fi bine să nu vă propuneți prea multe pentru azi și să apelați la ajutorul celor din jur. Sfaturile unei persoane cu experiență vă ajută să aplanați un conflict cu un coleg de muncă sau un partener de afaceri. În cursul serii s-ar putea să primiți o veste bună, care vă determină să vă schimbați programul pentru zilele următoare.

Săgetător

În prima parte a zilei este posibil să fiți nervos din cauza reproșurilor nemeritate din partea unei persoane mai în vârstă. Nu vă lăsați provocat!

La locul de muncă, vă sfătuim să nu vă grăbiți, fiindcă există riscul să faceți greșeli de neatenție. Este indicat să vă menajați sănătatea și să vă odihniți mai mult.

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil să nu vă simțiți în cea mai bună formă intelectuală și să aveți dificultăți de concentrare. Ar fi bine să vă limitați la activități simple, de rutină. După-amiază sunt șanse să vă limpeziți gândurile și puteți petrece momente plăcute alături de persoana iubită. Nu promiteți nimic dacă nu sunteți sigur că puteți să vă țineți de cuvânt!

Vărsător

Este posibil să faceți o călătorie scurtă în interes profesional sau de afaceri. Deși întâmpinați dificultăți neprevăzute, aveți șanse să obțineți mari satisfacții.

În a doua parte a zilei s-ar putea să fiți invitat la o întrunire care vă prilejuiește o surpriză plăcută. Dacă trebuie să conduceți mașina, azi vă sfătuim să respectați cu strictețe regulile de circulație.

Pești

Se pare că vă simțiți în formă și aveți dispoziția necesară pentru a vă ocupa de o problemă partenerială mai veche. În a doua parte a zilei este posibil să fiți dezamăgit de un gest al unei persoane apropiate în care ați avut încredere. Vă sfătuim să nu puneți la suflet. Ar fi bine să petreceți mai mult timp împreună cu cei dragi.

Taguri articol


12