Horoscop - Ziua de astăzi favorizează armonia în relațiile sentimentale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Horoscop - Ziua de astăzi favorizează armonia în relațiile sentimentale
Lifestyle 07 Decembrie 2017 / 08:00 1427 accesări 0 comentarii

Berbec

Este o zi bună penru a încheia contracte sau pentru semnarea unor documente oficiale.

Relațiile cu cei din jur ar trebui să fie foarte bune și aveți șanse de reușită în afaceri. Aveți ocazia să luați hotărâri bune pentru cămin. Partenerul de viață vă susține inițiativele. Puteți să vă ascultați intuiția.

Taur

Se pare că vă doriți de ceva timp să faceți o schimbare sau să începeți ceva nou într-un domeniu creativ. Astăzi ați putea avea ocazia să va puneți în aplicare planurile. Se întrevede o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat. Este posibil să nu stați prea bine la capitolul financiar, dar nu este cazul să vă îngrijorați, pentru că sunt șanse că situația să se îndrepte în scurt timp. Aveți posibilitatea să petreceți o seară romantică împreună cu persoană iubită.

Gemeni

Este o zi bună pentru a studia sau pentru a vă documenta în domeniul dumneavoastră de activitate. O rudă mai în vârstă ar putea încerca să vă tempereze dorința de a obține venituri prin metode care implică riscuri mari. Aveți tendința să vă sacrificați tot timpul liber pentru interese materiale, neglijându-vă familia și prietenii. Ar fi bine să acordați mai multă atenție relației sentimentale.

Rac

În viață socială și pe plan sentimental s-ar putea să simțiți o schimbare în bine a atmosferei și a perspectivelor. Astăzi sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită și călătoriile. Se pare că vă doriți să începeți ceva nou. Acum ar fi un moment propice pentru a pune la cale o nouă afacere. Vă sfătuim să vă planificați cu atenție cheltuielile și investițiile.

Leu

Nu este o zi bună pentru a cumpără obiecte de valoare sau pentru a lua decizii în privința investițiilor. Vă sfătuim să evitați speculatiile și să nu încercați să obțineți beneficii necuvenite, pentru că riscați să aveți necazuri. În a doua parte a zilei se întrevede o întrunire cu prietenii sau cu rudele. Relația cu persoană iubită vă poate oferi mari satisfacții.

Fecioara

Se pare că parcurgeți o perioadă favorabilă interacțiunilor sociale și relațiilor de colaborare sau de parteneriat, de la cele profesionale sau de afaceri, până la cele sentimentale. În a doua parte a zilei este posibil să fiți invitat la o întrunire cu persoane apropiate și să fiți nevoit să va schimbați programul stabilit anterior.

Balanță

Se pare că în prima parte a zilei v-ați propus să rezolvați o problemă de familie care vă preocupă de mai mult timp. S-ar putea să fiți nevoit să faceți câteva drumuri și cheltuieli neprevăzute. Deși agendă zilei este încărcată și vi se pare că nu vă ajunge timpul, aveți șanse mari să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus. Vă recomandăm să aveți grijă de portofel, pentru că există pericolul să îl pierdeți.

Scorpion

În prima parte a zilei este posibil să aflați că s-a amânat o călătorie în interes profesional sau de afaceri. Nu este cazul să vă indispuneți, fiindcă, oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor. Este momentul să preluați inițiativă în problemele casei și în relațiile sentimentale. Spre seară s-ar putea să fiți invitat la o întrunire cu persoane apropiate.

Săgetător

Astăzi este posibil să aibă loc schimbări benefice în viață dumneavoastră sentimentală. Aveți tendința să fiți foarte activ în plan social și s-ar putea ivi ocazia să legați o nouă relație de prietenie. Nu este exclus că această relație să se dovedească foarte durabilă. Spre seară este posibil să aveți o mică problemă de sănătate. Nu este cazul să vă îngrijorați, totul ar trebui să revină la normal în scurt timp.

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil să vă simțiți obosit și fără chef de muncă. La locul de muncă sau în afaceri, ar fi bine să amânați deciziile importante și activitățile care necesită un efort deosebit. Limitați-vă la activități de rutină! Spre seară s-ar putea să vă întâlniți cu un prieten vechi, în compania căruia vă recăpătați buna dispoziție.

Vărsător

Dimineață s-ar putea să încasați o sumă importantă care vi se cuvine pentru o activitate prestată mai demult. Puteți să vă faceți planuri pentru o investiție, dar eastrolog.ro vă sfătuiește să nu vă grăbiți să luați o decizie. Astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. Ar fi bine să vă petreceți timpul liber împreună cu persoană iubită. Încercați să-i faceți o surpriză plăcută!

Pești

Deși se pare că aveți un program destul de încărcat, aveți suficientă energie pentru a face față tuturor problemelor. Sunteți hotărât să perseverați până depășiți toate obstacolele. Situația financiară ar putea să nu fie foarte bună în această perioadă, dar nici nu reprezintă o problemă gravă. A două parte a zilei este favorabilă comunicării cu persoana iubită. Puteți petrece împreună o seară deosebit de plăcută.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2312 secunde