Horoscop 14 februarie 2018: Berbecii înregistrează succese profesionale remarcabile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Horoscop 14 februarie 2018: Berbecii înregistrează succese profesionale remarcabile
Lifestyle 14 Februarie 2018 / 08:31 791 accesări 1 comentariu

Berbec

În sfera profesională vă bucuraţi de o stabilitate confortabilă. Solicitări mai mari apar în casă, unde veţi fi obligaţi să dezamosați nişte tensiuni.
Taur

Dacă aveţi în vedere un proiect sau obţinerea unui parteneriat acţionaţi cu încredere căci contextual vă este favorabil. Nu uitaţi de o datorie restantă.

Gemeni

O prietenie tinde să capete un caracter mai intim. Staţi bine şi cu banii, dar formă fizică lasă puţin de dorit. Odihniţi-vă mai mult şi protejaţi-vă nervii.

Rac

Planetele indică şanse mari de progres în carieră. În casă e posibil să investiți sau să renovati ceva. Cel puţin un timp nu vă aventurați în achiziții mari.

Leu

Astăzi nu duceţi lipsa de companie,dar asta nu pare să va impresioneze prea tare. Vreţi mai mult,vreţi mai bun,vreţi mereu altceva în toate privinţele.

Fecioara

Anumite lucruri nu sunt foarte clare nici în afaceri,nici în cuplu. Aşa că nu e de mirare că nu staţi cu moralul prea bine. Încercaţi să vă motivați cu gânduri optimiste.

Balanţă

Vă paşte o avansare la muncă, fondată pe prestaţii de toată admiraţia. În relaţia de cuplu dovediţi inspiraţie aşa că aveţi lumea la picioare.Cel puţin un timp .
Scorpion

Mici certuri în cuplu,care vor spori farmecul relaţiei după împăcare. Mai prost aspectate sunt finanţele, dar situaţia se va schimba curând.

Săgetător

Astăzi cineva vă subminează poziţia în anturajul de afaceri, dar lucrurile vor lua o întorsătură avantajoasă tot pentru voi. O zi plină de surprize.

Capricorn

Probleme cu sănătatea sistemului osos, la articulaţii sau la coloana vertebrală. Sunteţi în echilibru cu banii şi în uşor dezavantaj în sfera comunicării.

Vărsător

Nişte ambiţii mai vechi va sunt reactivate de succesul unor apropiaţi. Luaţi lucrurile uşor,pas cu pas. Beneficiaţi de protecţia astrelor pe toate planurile.

Peşti

Numai veşti bune.Veţi jubila de fericire în faţa unui adversar faţă de care va luaţi o revanşă mult aşteptată.Savuraţi- vă pe deplin clipă de glorie.

Taguri articol
berbecbalanțăgemenipeștitaurzodiehoroscop
Loading...
loading...

1 comentariu

Pop Mihai 23:34:58 / 13 Februarie 2018
Selectam moderatori de anunturi

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2135 secunde