HOROSCOP! Ce vă rezervă astrele în săptămâna 29 iulie-4 august 2019

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
HOROSCOP! Ce vă rezervă astrele în săptămâna 29 iulie-4 august 2019
Lifestyle 28 Iulie 2019 / 18:30 584 accesări 0 comentarii

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august 2019.

HOROSCOPBERBEC- Berbecii au o săptămână care începe formidabil, se pun lucrurile la punct și asta este foarte bine. Joi, vineri și sâmbătă pot face alegeri total diferite de ceea ce au făcut până acum astfel încât să își deschidă un culoar de afirmare. Este o săptămână în care berbecii sunt tentați să cheltuiască pentru propria lor pe plăcere.

HOROSCOP TAUR- Taurii au o săptămână cu aspect în zona comunicării. Au nevoie să înțeleagă în profunzime lucruri legate de trecutul lor.

HOROSCOP GEMENI- Pentru gemeni o săptămână în care se gândesc la bani mai ales luni marți și miercuri. Potdepista oportunități și se pot poziționa mai bine din punct de vedere financiar. Au discuții cu șefii marți și miercuri. D e joi încolo trebuie să fie atenți din punct de vedere juridic.

HOROSCOPRAC- Pentru raci o săptămână care pune accentul pe ei și puterea lor. Eposibil să ia măsuri dacă nu sunt mulțumiți de felul în care sunt ascultați.

HOROSCOP LEULeii au o săptămână care aduce vindecări și rezolvări privind un episod petrecut cu multă vreme în urmă. Luni, marți și miercuri au ultimele gânduri legate de acel moment.

HOROSCOPFECIOARĂ- Fecioarele își rezolvă o problemă sentimentală în această săptămână. Își pun în ordine o poveste din trecut, în a doua jumătate a săptămânii se regenerează și au sufletul împăcat.

HOROSCOP BALANȚĂ- Balanțele au multe decizii de luat în săptămâna viitoare. Se repoziționează și de joi încolo balanțele se simt relaxate.

HOROSCOP SCORPION-Pentru scorpionii o săptămână care aduce încarieră putere și bani.

HOROSCOP SĂGETĂTOR- Săgetătorii își fac luni, marți și miercuri calcule dar nu au multe argumente. De joi încolo au aspectefoarte bune care vizează libertate de expresie.

HOROSCOP CAPRICORN Capricornii sunt cu ochii pe partenersau pe persoana cea mai importantă pentru ei și bine fac. Joi, vineri sâmbătă sunt zile de putere recunoscută.

HOROSCOP VĂRSĂTOR- Vărsătorii muncesc luni, marți și miercuri și poate mai bine decât în trecut. Muncă în prima jumătate a săptămânii, iar joi cu luna nouă în Vărsător schimbare de imagine.

HOROSCOP PEȘTI- Pentru pești o săptămână care pune accent pe un talent. Trebuie să își ia în serios talentul și să joace la mese mai mari de acum încolo.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3651 secunde