Hoții își rezervă din timp apartamente la mare, pe care le jefuiesc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Exclusiv - HOȚIE CU UPGRADE

Hoții își rezervă din timp apartamente la mare, pe care le jefuiesc

Eveniment 25 Martie 2016 / 19:27 13152 accesări

Furtul din apartamente primește un upgrade! O nouă metodă de jaf a fost inventată, o putem numi „Litoralul pentru Hoți”. Totul sau nimic, asta și-a spus un hoț care a jefuit patru apartamente în aceeași noapte. Toate cele patru locuințe erau rezervate cu săptămâni în avans de ingeniosul infractor.

Am intrat în posesia fotografiei suspectului căutat acum de poliţişti. Cei care l-au văzut pe acest bărbat sunt rugaţi să apeleze linia de urgenţă 112 sau Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, la numărul de telefon 0241 / 611.364.

Un bărbat din București a închiriat patru apartamente din Constanța, toate pentru noaptea de joi, 24 martie. Individul a ridicat personal cheile de la toți cei patru proprietari și s-a cazat, pe rând, în toate cele patru locuinţe. Nu s-a clonat, dar a pus în aplicare un plan care poate oricând să devină scenariul original al unui film. Hoțul a găsit resursele necesare pentru a falsifica un buletin, ceea ce nu este la îndemâna oricărui. Cu actul falsificat - destul de bine se pare, dat fiind faptul că niciunul dintre proprietarii păgubiţi nu s-a alarmat -, s-a prezentat pentru a-şi lua în primire domiciliile temporare. Aceștia au făcut copii pe care le-au păstrat drept garanție. Însă, după cum aveau să afle, numai garanție nu era ceea ce țineau ei în mână. Ajutat cel mai probabil de o echipă, bărbatul care pretinde că este din București a reușit, pe parcursul nopții, să fure mai multe obiecte de valoare din cele patru apartamente. Operațiunea s-a terminat înaintea zorilor. Dimineață, ghinioniștii care au închiriat apartamentele nu au putut face nimic altceva decât să constate paguba.

Unul dintre păgubiţi ne-a mărturisit că a fost contactat de presupusul bucureştean în urma unui anunț postat pe internet, în care îşi prezenta apartamentul spre a fi închiriat. Hoțul l-a sunat în mai multe rânduri, în decursul a trei săptămâni, și a insistat să-i rezerve apartamentul exact pentru noaptea de joi, 24 martie. Data era extrem de importantă dat fiind planul general pe care îl gândise şi care includea alte trei apartamente. „Omul spunea că era din București și mă tot suna că vrea neapărat apartamentul. Eu i-am spus să vină sigur la mine pentru că se rezolvă. I-am arătat mai întâi un alt apartament pe care îl dau în chirie, dar acesta nu i-a plăcut pentru că nu era la fel de bine echipat. L-a vrut numai pe acesta din zona Dobrogea, îi plăcea mult. I-am făcut copie după buletin și i-am dat cheia. Eu i-am spus că a doua zi la 10.30 trebuia să vină cineva care să schimbe mobila din casă. El a spus că nu e nicio problemă. A doua zi, când am venit, casa era goală. Bărbatul a plecat cu o grămadă de lucruri de la mine. Mi-a luat draperiile, perdeaua, televizorul LCD Hyundai, toată aparatura de la Digi, inclusiv routerul, telecomanda de la aerul condiționat, aspiratorul LG, trusa cu toate sculele și bara de la duș, chiar și covorașul de la intrare, ștechere, tot! A plecat și cu cheia de la ușă!", susține păgubitul.

Pragmatic, suspectul a plătit 150 de lei pentru apartamentul din zona Dobrogea. Omul și-a scos investiția! Obiectele furate de el din casă valorează 2.500 de lei!

A doua zi, păgubitul care deține locuința din zona Dobrogea s-a dus glonț la secția de poliție ca să reclame furtul. Le-a arătat ofițerilor copia după buletinul infractorului. Polițiștii și-au pus mâinile în cap atunci când au văzut chipul individului. Alte trei persoane au depus în aceeași zi plângeri pentru furt și toate au prezentat aceeași copie după cartea de identitate. Adio Metoda „Accidentul”, bun venit Metoda „Rezervă, Fură și Fugi”! Poliția a început o anchetă în acest caz, iar păgubiţii speră să-l vadă prins pe făptaș, chiar dacă și-au pierdut speranța că își vor recupera și bunurile furate. Oamenii se jură că nu vor mai închiria doar în baza unei copii după buletin, și aia falsă.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1371 secunde