„Hrănește, rogu-te, de Paște, o familie săracă!“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Hrănește, rogu-te, de Paște, o familie săracă!“
Social, Religie 10 Aprilie 2019 / 10:11 574 accesări 1 comentariu

Biserica Sf. Mina din Constanța organizează o campanie umanitară cu ocaziaSărbătorilor Pascale.

Campania se intitulează ”Hrănește, rogu-te, de Paște, o familie săracă!”, își propune strângerea de alimente pentru 200 de familii extrem de sărace din județul Constanța și se va desfășura săptămâna viitoare, în perioada 17-19 aprilie.

Oricine poate dona alimente neperisabile ce pot fi aduse fie la Biserica de lemn din parcul Tăbăcărie, fie la Auchan-Vivo în locurile special amenajate de la casele de marcat.

nițiatorul campaniei, părintele paroh Claudiu Banu, a declarat: ”Comunitatea se mobilizează frumos pentru proiectul nostru social de a hrăni oamenii din peste zece sate ale județului nostru înainte de Sfintele Paști. Vă mulțumesc mult tuturor pentru dragostea voastră.”

Campania se desfășoară în parteneriat cu ZIP ESCORT și AUCHAN.

Loading...

1 comentariu

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

Fane 20:12:55 / 10 Aprilie 2019
Zau , ca trebuie !

Posteste , posteste , posteste cu ravna si determinare berbecule in sutana , parazitule mioritic , posteste de Paste si apoi , doneaza saracilor si boschetarilor , mieii si iezii primiti in aceasta perioada , pe de-a moaca , absolut revolut , de la fraieri pravoslavnici ! Pune-ti lacat la burdihan si nu mai ingera cantitati industriale de mancare si beutura asa cum faci de secole , iar sarantocii neamului saliveaza doar cand vad firimiturile ospatului regesc de la manastiri , biserici , arhiepiscopii , episcopii si mitropolii mafiote ... Sa-ti stea in gat jegosule si haimana si marlan ce esti , daca nu asculti porunca sfanta privind abtinerea de la excese in postul Pastelui ! Panarama !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1936 secunde