Husqvarna T435, echipată cu un lanț de drujbă pentru îngrijirea arborilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Husqvarna T435, echipată cu un lanț de drujbă pentru îngrijirea arborilor

Lifestyle 12 Ianuarie 2021 / 13:24 165 accesări

Una dintre știrile ultimelor zile vine din cel mai mare parc din Capitală, unde un copac s-a prăbușit într-o zonă foarte circulată, din cauza vântului puternic. Din fericire, nu au fost victime, însă incidentul atrage atenția asupra unui fapt grav: în București, copacii nu sunt toaletați la timp, iar mulți dintre ei ajung să reprezinte adevărate pericole pentru cetățeni, pentru mașinile acestora și alte bunuri.

Dacă lucrezi în administrația publică sau pur și simplu dorești ca un astfel de eveniment neplăcut să nu aibă loc în curtea casei tale, ai nevoie de un motoutilaj specific, dotat cu un lanț de drujbă puternic.

Tocmai din acest motiv, îți prezentăm în continuare modelul de motoferăstrău Husqvarna T435, echipat cu un lant drujba special pentru îngrijirea arborilor. Acest utilaj este foarte ușor și puternic, iar greutatea redusă și designul suplu îl fac ideal pentru folosirea atât la nivelul solului, cât și de pe o macara.

Echipamentul dezvoltat de scandinavi are o capacitate cilindrică de 35,2 cm cubi, o putere de 1,5 kW, o greutate de doar 3,4 kilograme și o lungime a șinei de ghidaj de 300 de milimetri. Iată, în continuare, care sunt principalele sale caracteristici:

- motorul X-Torq, care furnizează un consum redus de carburant și un nivel al noxelor emise mai mic decât orice prevedere legală aflată în vigoare la nivelul UE în prezent;

- pompă de ulei cu debit reglabil, care oferă șinei de ghidaj și lanțului cantitatea necesară de lubrifiere pentru fiecare sarcină în parte;

- întinzător de lanț montat pe lateral, care permite tensionarea facilă și rapidă a lanțului;

- sistem Low Vib, pentru amortizarea eficientă a vibrațiilor, ajutând la menajarea brațelor utilizatorului;

- frâna de lanț interțială, care este mult mai eficientă datorită modului în care este acționată;

- sistem Smart Start, care asigură o pornire rapidă, cu minimum de efort, rezistența în șnurul demaror fiind redusă cu 40%.

Specificații tehnice:

Motor - turație maximă 10.000 rpm, cuplu maxim 1,57 Nm, consum de carburant 408 g/kWh, pompă ulei automată, debit 3-9 ml/min;

Echipare - lungime recomandată șină de ghidaj 30-35 cm, tip lanț drujbă H37, tip sprocket Spur 6;

Dimensiuni - 23x30,5x24,5 cm;

Zgomot - nivel de zgomot măsurat 112 dB, emisii la urechea operatorului 103 dB;

Vibrații - nivel vibrații echivalent mâner față/spate 3,6-3,9 m/s2.

Roco Piese, cea mai variată ofertă de lanțuri de drujbă și accesorii

Magazinul online Roco Piese, care poate fi consultat la adresa generalmotor.ro, îți pune la dispoziție zeci de modele de lanț drujbă, compatibile cu toate mărcile de motoutilaje recunoscute la nivel internațional: Alpina, Dolmar, Husqvarna, Jonsered, Makita, Poulan, Ruris, Stihl. Astfel, ai garanția calității și a unei durate îndelungate de viață, dar și cel mai bun raport calitate-preț disponibil pe piața din România.

Mai mult decât atât, anumite modele beneficiază de reduceri de până la 40%, ceea ce te va ajuta să faci economii importante, în condițiile în care înlocuirea unui lanț de drujbă nu este opțională, ci obligatorie după o anumită perioadă de folosire, din cauza uzurii.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.173 secunde