I-a lovit pe trecerea de pietoni și a fugit! Șoferul constănțean e acum în arest

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Incredibil! I-a lovit pe trecerea de pietoni și a fugit! Șoferul constănțean e acum în arest
Eveniment 28 August 2018 / 17:01 593 accesări 0 comentarii

Un șofer constănțean care a făcut-o lată weekendul trecut - a lovit doi pietoni pe trecere și a fugit de la fața locului, se află acum după gratii. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, accidentul a avut loc în noapte de 26 august, în stațiunea Mamaia. Bărbatul de 29 de ani, din comunca Ciobanu, județul Constanța a luat în plin, de pe trecerea de pietoni, doi tineri, unul în vârstă de 15 ani, celălalt de 18 ani, din Vaslui. Ambele victime au fost internate cu traumatisme grave. De abia a doua zi a fost identificat șoferul care a provocat accidentul. „Poliţiştii au declanşat luni procedura de prindere a bărbatului în vârstă de 29 de ani, din localitatea Ciobanu, judeţul Constanţa, şi de localizare a autoturismului, persoana în cauză nefiind găsită la domiciliu întrucât, concomitent cu aceste verificări, s-a prezentat împreună cu un avocat, la sediul Poliţiei Rutiere Constanţa. În momentul prezentării la poliţie, acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice“, a informat IPJ Constanța, citat de Agerpres..

În data de 28 august, Judecătoria Constanţa a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru şoferul care a părăsit locul accidentului.

Conducătorul auto a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa.Pagina a fost generata in 0.1579 secunde