Ianis Hagi, cadou special pentru Gică Hagi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internaţional Ianis Hagi, cadou special pentru Gică Hagi „Ce seară! La mulţi ani, tata!”
Sport 06 Februarie 2020 / 09:12 882 accesări 0 comentarii
Ianis Hagi i-a oferit cel mai frumos cadou tatălui său

Ianis Hagi i-a oferit cel mai frumos cadou tatălui său

În etapa a 25-a a campionatului Scoţiei, Ianis Hagi a reuşit primul gol Glasgow Rangers. Miercuri seară, chiar de ziua tatălui său, Gheorghe Hagi, care a împlinit vârsta de 55 de ani, Ianis Hagi a fost titular şi a adus victoria pentru noua sa formaţie în confruntarea cu Hibernian, scor 2-1. Internaţionalul român a marcat în minutul 84 şi a jucat până în minutul 88, fiind pentru prima oară titular în echipa pregătită de Steven Gerrard. Celălalt gol al învingătorilor a fost înscris de Edmundson, în minutul 45+2. Glasgow Rangers a revenit de la 0-1, Hibernian deschizând scorul în minutul 35, prin Hanlon.

Glasgow Rangers se află pe locul 2 în clasament, cu 60 de puncte, iar Hibernian este pe poziţia a şasea, cu 30 de puncte. Lider este Celtic Glasgow, care are 67 de puncte.

Ianis Hagi a postat un mesaj pe Twitter, în care s-a declarat încântat că a punctat chiar de ziua tatălui său: „Ce seară! Zi foarte specială pentru mine. La mulţi ani, tata! Efort şi spirit de echipă minunate astăzi! Foarte fericit că am înscris primul meu gol şi mai important pentru că am obţinut trei puncte. Mulţumesc pentru susţinere, să o ţinem tot aşa”.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2515 secunde