Ianis Hagi, dorit de Anderlecht

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

Ianis Hagi, dorit de Anderlecht

Sport 05 Iulie 2019 / 10:08 2649 accesări

Ianis Hagi (20 de ani) este unul dintre cei mai curtaţi jucători români la ora actuală. În urma Campionatului European din Italia şi San Marino, decarul naţionalei de tineret a României a atras atenţia mai multor cluburi din străinătate.

Dacă până acum pentru numele fiului lui Gică Hagi se luptau echipele Barcelona, Borussia Dortmund, Standard Liege, Genk şi Sevilla, pe fir a intrat o nouă formaţie, Anderlecht, care, potrivit presei belgiene, este în discuţii avansate cu Viitorul.

"Anderlecht poate depăşi marile cluburi care luptă pentru semnătura lui Ianis Hagi. Potrivit informaţiilor noastre, transferul se află într-o etapă avansată. Să îl aducă pe Ianis Hagi este un obiectiv al lui Anderlecht.

În ultimele săptămâni, una dintre starurile de la ultimul Campionat European U21 a fost dorit de mai multe cluburi importante, printre care se numără Sevilla, Barcelona, Borussia Dortmund şi Ajax.

Dar nu doar echipele din străinătate au rămas impresionate de fiul legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi. KRC Genk şi Standard au arătat un interes asupra lui.

Transferul lui Hagi se va concretiza într-un viitor foarte aproapiat. După Vlap şi Kompany, jucătorul Viitorului Constanţa va fi al treilea nume mare al grupării mov-albe din această vară", au scris jurnaliştii pe site-ulwww.voetbalkrant.com.

Cei de la Genk au recunoscut interesul pentru decarul României U21.

"Ianis Hagi? Normal că suntem interesaţi, dar nu suntem singurii. Am văzut multe meciuri ale lui şi mi-ar plăcea să îl transferăm", a spus Felice Mazzu, antrenorul lui Genk.12
Pagina a fost generata in 0.1605 secunde