Ianis Hagi, remarcat de presa din Anglia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / EURO 2019 Ianis Hagi, remarcat de presa din Anglia
Sport 23 Iunie 2019 / 14:29 316 accesări 0 comentarii
Ianis Hagi, căpitanul Viitorului

Ianis Hagi, căpitanul Viitorului

Site-ul englez www.90min.com a făcut o scurtă analiză a căpitanului formaţiei FC Viitorul, Ianis Hagi, considerând că fiul lui Gheorghe Hagi se află într-o perioadă foartă bună, iar in transfer în străinătate ar fi ideal pentru componentul reprezentativei de tineret a României, care impresionează la EURO 2019.

„Este un moment bun să zboare din cuib”, a scris site-ul www.90min.com, care a punctat următoarele despre Ianis Hagi, pe care îl consideră un adevărat „playmaker”.

TATĂL LUI ESTE GHEORGHE HAGI

Gheorghe Hagi este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti din Europa în perioada 1980-1990, perioadă în care a evoluat pentru Real Madrid, FC Barcelona şi Galatasaray Istanbul, având acelaşi rol pe care îl are şi Ianis, care îmbracă tot tricoul cu numărul 10 pe spate. Englezii scriu că cei doi lucrează împreună la clubul patronat de Gică Hagi, FC Viitorul, pe care l-a înfiinţat în 2009. Ianis Hagi a ajuns la echipă în 2014 şi a crescut în spiritul impus de tatăl lui.

A PLECAT LA FIORENTINA... DAR TOTUL A MERS PROST

În sezonul 2016-2017, Ianis Hagi a fost la echipa italiană Fiorentina, echipa din Seria A transferându-l pentru suma de două milioane de euro. Însă lucrurile nu au mers aşa cum a sperat Ianis Hagi şi nu din vina lui. Ianis Hagi a fost nominalizat pe lista „European Golden Boy”, iar acum, cu mai multă experienţă acumulată, este un moment bun să zboare din cuib.

ARSENAL AR FI INTERESAT DE EL

Ianis Hagi ar putea ajunge în Premier League, la Arsenal Londra, dar echipa din Anglia „nu are un munte de bani la dispoziţie, iar Hagi costă în jur de 10 milioane de lire”. Englezii scriu că decarul echipei de tineret a României este dorit şi de alte formaţii, precum FC Sevilla, Ajax Amsterdam sau Anderlecht Bruxelles.

ESTE CĂPITANUL ECHIPEI FC VIITORUL

Ianis Hagi poartă banderola de căpitan la Viitorul, iar Gheorghe Hagi „are foarte multă încredere în fiul lui, astfel că l-a numit căpitanul echipei sale la o vârstă fragedă, 20 de ani”. Performanţele lui Ianis Hagi din ultimul sezon au fost şi ele remarcate de jurnaliştii englezi.

A IMPRESIONAT LA CAMPIONATUL EUROPEAN U21

Site-ul englez www.90min.com a mai menţionat că mijlocaşul în vârstă de 20 de ani este om de bază în naţionala pregătită de Mirel Rădoi, pentru care a înscris două goluri în cele două meciuri disputate la turneul final al Campionatului European de tineret din Italia şi San Marino.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2639 secunde