Ianis Zicu, antrenor FC Farul: „Nu există nicio scuză pentru ratarea calificării”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / După înfrângerea de la Făurei Ianis Zicu, antrenor FC Farul: „Nu există nicio scuză pentru ratarea calificării”
Sport 12 Septembrie 2019 / 19:14 564 accesări 1 comentariu

Ratarea calificării în 16-imile de finală ale Cupei României reprezintă o contra-performanţă pentru FC Farul Constanţa în actualul sezon, înfrângerea de miercuri, 1-2 cu CS Făurei, echipă din eşalonul al treilea, fiind greu de pronosticat. Antrenorul Ianis Zicu dorea ca formaţia constănţeană să meargă cât mai departe în această competiție, însă planurile au fost date peste cap de o echipă din Liga a 3-a.

„Atunci când joci cu o echipă de eșalon inferior, indiferent de condiții, trebuie să te califici. Nu există nicio scuză pentru ratarea calificării. Am vrut să văd jucătorii care au jucat mai puțin. Până acum, am folosit în campionat și în Cupa României toți jucătorii care au fost sănătoși. Este important ca fiecare dintre ei să evolueze. Nu credeam că putem să fim eliminați de o echipă din liga a treia. Atunci când faci parte din lotul unei echipe din liga a doua trebuie să câștigi astfel de meciuri. Acum nu mai este nimic de făcut în privința Cupei României. Îmi pare rău, pentru că îmi doream foarte mult să mergem mai departe, să facem performanță în această competiție. Aceasta este situația și trebuie să privim cu încredere spre campionat, unde trebuie să ne ridicăm. Eu am mare încredere în toți băieții care sunt aici, așa cum am avut și în cei pe care i-am folosit în Cupa României. Nu înseamnă că, după o partidă proastă, îmi pierd încrederea în ei. Sunt jucători tineri, mulți dintre ei nu au jucat până acum sub presiune, au evoluat doar la juniori. Acum este altceva, sunt altfel de dueluri, întâlnesc altfel de jucători. Un jucător tânăr trece și prin momente grele, dacă ar fi ușor, toată lumea ar face fotbal. Până la urmă, reușesc doar cei puternici din punct de vedere mental, care trec repede peste momentele grele”, a declarat Ianis Zicu, după partida de la Făurei.

Jucătorii Farului au plecat joi după-amiază spre Timișoara, unde sâmbătă, de la ora 14.00, vor întâlni formația gazdă, ASU Poli, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a.

„Plecăm cu trenul, nu s-a putut face deplasarea cu avionul și cred că este important ca jucătorii să poată sta întinși, la cușetă, să nu stea în autocar cu genunchii la piept, să aibă condiții decente. Sunt foarte mulți kilometri și, ca să-i faci cu autocarul, ținând cont că nu există autostradă care să lege Constanța de Timișoara, ar fi fost foarte greu”, a spus antrenorul Farului.

Loading...

1 comentariu

Allison Howart 04:03:07 / 13 Septembrie 2019
Dragoste

Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895 1) Vrăji de dragoste 2) Vrăji de dragoste pierdute 3) Vrăji de divorț 4) Vrăji de căsătorie 5) Vraja de legare. 6) Vrăji de rupere 7) Alungă un iubit trecut 8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie 9) doriți să vă satisfaceți iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakunta@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2163 secunde