Iarna e ca vara în baschetul 3x3!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Turneu de baschet 3x3 indoor, la Constanța

Iarna e ca vara în baschetul 3x3!

Sport 10 Noiembrie 2017 / 20:07 668 accesări

Cel mai tare turneu de baschet 3x3 al iernii va avea loc în perioada 18-19 noiembrie, la Constanța, și va fi găzduit de City Park Mall. Evenimentul FIBA Endorsed este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța. Baschetul 3x3, disciplină care a fost inclusă în acest an în programul olimpic și urmează să debuteze la ediția Tokyo 2020, va face din nou valuri la țărmul mării, iar cei mai buni jucători de baschet 3x3 din țară sunt așteptați să-și măsoare forțele pe Litoral. Înscrierile încep luni 13 noiembrie, pe site-ul 3la3.ro, și se vor încheia după atingerea numărului limită de 30 de echipe sau pe 15 noiembrie, ora 23.00.

Cu premii totale în valoare de peste 15.000 de lei și cu un premiu în bani la categoria de elită, Open Masculin, în valoare de 4.500 lei, turneul de la Constanța se anunță unul extrem de puternic. Fiecare jucător participant va acumula și puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Ranking.

Baschetul va fi cuvântul cheie de-a lungul unui week-end care, pe lângă meciuri, o să mai includă în arena special amenajată în incinta City Park Mall și momente de dans, show de majorete, invitați speciali, concursuri pentru spectatori și lecții de baschet pentru cei mici.

Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc și faza finală a 3x3 Schools Battle, o competiție de baschet 3x3 dedicată exclusiv școlilor și liceelor din județul Constanța. Elevii sunt așteptați să-și susțină colegii de pe teren, organizatorii urmând să premieze cele mai originale moduri de a face galerie: costume, pancarte etc.

Evenimentul este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța, în colaborare cu Sport Arena Streetball și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și al City Park Mall. Susținut de: Nike, Ciuc Radler, Fitbit, Gatorade, Rom by Kandia, Stirom Ltd., Hesperis Group, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța.12
Pagina a fost generata in 0.2526 secunde