Iarna EXTREMĂ în SUA. Temperaturi foarte scăzute!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Iarna EXTREMĂ în SUA. Temperaturi foarte scăzute!

Externe 06 Ianuarie 2018 / 11:54 1076 accesări

O furtună de zăpadă mătură Coasta de Est americană, paralizând aeroporturi la New York, provocând inundaţii la Boston şi lăsând zeci de mii de oameni fără curent -, iar autorităţile se tem de o scădere a temperaturii care ar putea să agraveze şi mai mult situaţia, relatează AFP, citată de News.ro. Perturbări au fost marcate în transporturi: aeroporturile newyorkeze J.F. Kennedy şi La Guardia au fost „închise în fapt” începând de joi de la prânz, a subliniat Andrew Cuomo, guvernatorul New Yorkului. Terminalele au rămas deschise pentru a găzdui pasageri blocaţi. Furtuna a fost însoţită de valuri uriaşe în regiunea Bostonului, care au provocat „inundaţii istorice”, potrivit guvernatorului Charlie Baker, fără precedent din februarie 1978.

Sudul ţării şi regiunea Golfului Mexic ar urma să fie lovite de valul de vreme rece care s-a stabilit în SUA de la începutul anului.. Au fost emise avertismente de vreme rece în sudul Texas şi sud-estul SUA, fiind aşteptate temperaturi cu mult sub zero grade Celsius.

Singura parte a SUA care va fi scutită de vreme extremă este sud-vestul, a prognozat NWS, estimând că în zonă vor continua să fie înregistrate temperaturi peste cele normale şi o vreme secetoasă.

O masă de aer arctic ar urma să aducă temperaturi sub cele normale şi vânturi extrem de reci în centrul şi estul SUA săptămâna viitoare.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2504 secunde