Idei de amenajări cu piatră decorativă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Idei de amenajări cu piatră decorativă

Lifestyle 09 August 2021 / 12:26 1147 accesări

Unul dintre trendurile acestui an este amenajarea cu piatră naturală decorativă. Acest material îl regăsim sub diverse forme și dimensiuni, motiv pentru care poate fi încorporat cu succes atât în interiorul locuinței, cât și la exterior. Astăzi îți vom oferi câteva idei creative de amenajare cu piatră decorativă care vor stârni admirația tuturor musafirilor.

Pereți cu piatră decorativă pentru un plus de personalitate

Piatra decorativă a început să fie din ce în ce mai folosită pentru a scoate în evidență un perete din locuință. Nici nu ai idee cât de mult se schimbă aspectul unei camere dacă aplici pe unul din pereți piatră naturală! Este o soluție de efect pentru a da personalitate unui spațiu și pentru a aduce natura mai aproape de tine. Există atât de multe tipuri de piatră decorativă care pot fi folosite într-un astfel de design încât nu ai cum să nu găsești ceva pe gustul tău. Ai grijă totuși când o folosești – alege un perete care nu este încărcat pentru a nu crea un efect de supraaglomerare. De cele mai multe ori, piatra decorativă este folosită pe un perete din living, dar asta nu înseamnă că nu o poți integra într-o altă cameră, cum ar fi bucătăria sau baia. Ai nevoie doar de imaginație sau de un designer bun, cu viziune.

Piatra decorativă folosită în grădină

Dacă ai o grădină și vrei să o transformi într-un spațiu de relaxare, te încurajăm să folosești piatra decorativă. Există multe idei de amenajare în acest sens. O poți folosi pentru construirea unor alei inedite sau la baza unor copaci sub diferite forme. Piatra decorativă de dimensiuni mici o poți așeza în jurul florilor sau într-un ghiveci cu cactuși pentru a-i scoate și mai tare în evidență. În grădină, posibilitățile sunt nelimitate atunci când vine vorba de folosirea acestui material. În funcție de modul în care este folosită piatra decorativă, grădina ta poate căpăta un aspect elegant sau din contră, un look rustic. Așa că, lasă-ți imaginația să zboare și rezultatul va fi cu siguranță unul unic!

Obiecte decorative din piatră naturală

Designerii cu o imaginație ce întrece orice limită văd într-o bucată de piatră un obiect de decor. Așa a ajuns piatra naturală să fie folosită sub formă de suport de ghiveci sau chiar sub formă de suport de pahar, având în această situație și un rol funcțional, nu doar decorativ. O idee cu adevărat unică este construirea unei mini cascade cu ajutorul bucăților de piatră decorativă – un astfel de proiect cu siguranță va atrage privirile și admirația tuturor celor care îți vor trece pragul.

Concluzia pe care o putem trage este faptul că nu există limite atunci când vine vorba de folosirea acestui material în amenajarea interioare sau exterioară a locuinței tale. Piatra naturală este unul dintre materialele în tendință din acest an, așa că, de ce să nu o integrezi în locuința ta sau în grădină sub orice formă? Dacă ești genul de persoană care iubește stilul nonconformist, cu siguranță îți vor veni și alte idei inedite de amenajare în care poți folosi piatra decorativă!Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2927 secunde