Iepurașul se aprovizionează de la Tinimtex

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Iepurașul se aprovizionează de la Tinimtex
Lifestyle 19 Martie 2017 / 14:45 332 accesări 2 comentarii

Nu mai e mult și vine Paștele, iar această sărbătoare cere pregătiri serioase. Ca să nu vă prindă pe nepregătite, este bine să trimiteți Iepurașul la aprovizionare din timp. De aceea, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța organizează o ediție specială Tinimtex dedicată cadourilor de Paște. Târgul are loc în perioada 22 - 26 martie, la Pavilionul Expozițional Constanța. Ca de obicei, târgul va fi structurat în așa fel încât să le dea posibilitatea vizitatorilor să găsească repede lucrurile de care au nevoie. Hainele pentru adulți și copii, articolele home & deco, standurile cu accesorii și îmbrăcămintea din piele și blană vor putea fi găsite la parterul Pailionului Expozițional, în timp ce încălțămintea și articolele de marochinărie (genți, curele, portofele din piele) se vor afla la etaj. De miercuri, 22 martie, până sâmbătă, 25 februarie, standurile pot fi vizitate între orele 10.00 și 19.00. Duminică, 26 martie, programul târgului va fi mai scurt, între 10.00 și 16.00. Cu toate că este un târg de îmbrăcăminte și încălțăminte, nu trebuie să pierdem din vedere că această ediție Tinimtex este o ocazie foarte bună pentru a pregăti și masa de Paște. Producătorii de mezeluri și alte preparate tradiționale veniți din toată țara au pregătit cele mai bune produse deosebite care ar face senzație la o masă festivă.

2 comentarii

Crestin 21:22:31 / 19 Martie 2017
ÎNVIEREA DOMNULUI !

IEPURAȘUL ?! DAR MIELUL UNDE ESTE ?! HRISTOS ESTE MIELUL ! HRISTOS, NU ARE NICI O LEGĂTURĂ CU IEPURAȘUL ! HRISTOS S-A RĂSTIGNIT PRECUM MIELUL, CARE MIEL ESTE : BLÂND ȘI TOTODATĂ NU OPUNE REZISTENȚĂ ! IEPURAȘUL ESTE : SFIOS, FRICOS ȘI DE LA FRICĂ FUGE DE " RUPE PĂMÂNTUL " , FAPT CE IISUS HRISTOS, DIN IUBIRE ȘI DE BUNĂVOIE, PENTRU OAMENI ȘI PENTRU PĂCATELE NOASTRE / TUTUROR, S-A RĂSTIGNIT PE CRUCEA DE LEMN, SPRE A NOASTRĂ IERTARE ȘI MÂNTUIRE ȘI NOI CA DREPT RĂSPLATĂ, ÎL TOT COMPARĂM PE MÂNTUITORUL HRISTOS, TOT VORBIM DE IEPURAȘUL CEL FRICOS ȘI SFIOS, ACESTA-I RESPECTUL NOSTRU, TOT DĂM ÎNTR-UNA CU IEPURAȘUL, PENTRU CĂ, DĂ BINE CU OCCIDENTUL ȘI RĂTĂCIRILE LUI !

calator 17:45:40 / 21 Martie 2017
transportul in comun

Jegurile și batjocura de sensuri giratorii, făcute parcă de oameni proști, hoți, incapabili și parcă într-o batjocură pentru orașul Constanța !? Totul și toate sunt făcute expres, spre pocirea și desconsiderarea orașului Constanța! Nesimțirea și jefuirea banilor publici de hoții și escrocii aflați precum " găina, în și pe grămada cu bani " și fură cât mai mult pentru ei și cât mai rămâne, aruncă " praf în ochii " constănțenilor, că fac, ce fac, că nu fac nimic, pentru urbea noastră, doar ca să se îmbogățească unii și alții, și oamenii de rând se cufundă, tot mai mult în sărăcie lucie !? Oamenilor, li s-a făcut greață și le vine să vomite cu gândul la, politicienii din toate partidele politice fără deosebire și totul ce îi servesc în plan : economic, financiar, juridic....., că aproape toți sunt o " apă și un pământ " pentru că nu au milă de oamenii de rând, de pe urma cărora trăiesc cu toții, și România se află în topul țărilor cu oamenii cei mai săraci și săraciți din Europa, asta din cauza jecmănitorilor și oamenilor fără caracter și milă, față de propriul popor! RUȘINEEEEEEEE TUTUROR ACELORA , CARE SE FAC VINOVAȚI DE ACEST FAPT, DE ACEASTĂ STARE ÎN CARE NE AFLĂM, NOI, ROMÂNII !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.1987 secunde