„Imigranții care locuiesc legal în Marea Britanie ar fi bineveniți după Brexit“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Promisiuni electorale „Imigranții care locuiesc legal în Marea Britanie ar fi bineveniți după Brexit“
Externe 07 Iulie 2016 / 16:11 156 accesări 0 comentarii
Andrea Leadsom

Andrea Leadsom

Andrea Leadsom, aflată în cursa pentru funcția de premier al Marii Britanii, a declarat joi că va garanta că toți imigranții care locuiesc legal în țara sa vor fi bineveniți după ieșirea statului din UE. Totodată, Leadsom a spus că, după ieșirea Marii Britanii din UE, cei care doresc să călătorească și să studieze în Europa vor fi liberi să o facă. ”Trebuie să oferim certitudine diferitelor grupuri din țara noastră. Certitudine în ceea ce privește migrația. Vrem migrație corectă, dar controlată, corectă pentru cei care sunt deja aici și corectă pentru toate persoanele talentate din toată lumea”, a spus Leadsom.

Andrea Leadsom a declarat, în urmă cu câteva zile, că ar începe rapid procesul de negociere a termenilor privind ieşirea ţării sale din UE. ”Trebuie să continuăm cu acest lucru, trebuie să profităm de această oportunitate”, a declarat ea pentru postul de televiziune BBC. ”Este vorba de a oferi certitudine întreprinderilor comerciale, este vorba despre a spune lumii că suntem deschişi către afaceri. Haideţi să începem iniţierea unor acorduri de liber-schimb cât de repede putem. Următoarea persoană care trebuie să guverneze această ţară trebuie să fie cineva care crede în oportunitatea părăsirii UE”, a spus Leadsom. Ea a adăugat că este încrezătoare că Marea Britanie ar putea continua să desfăşoare activităţi de comerţ fără taxe cu UE și după părăsirea Blocului Comunitar. ”Cred cu adevărat în comerţul cu UE. Există motive foarte solide că vom continua să desfăşurăm activităţi de comerţ fără taxe”, a subliniat ea.

Ministrul de Interne al Marii Britanii, Theresa May, favorită pentru a ocupa funcţia de premier al ţării, a anunţat că nu ar activa Articolul 50 anul acesta.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1771 secunde