Implică-te și tu pentru ecologizarea litoralului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
21-22 septembrie 2019 Implică-te și tu pentru ecologizarea litoralului
Social 16 Septembrie 2019 / 15:44 1380 accesări 3 comentarii

Asociatia Act for Tomorrow caută voluntari dornici să se implice într-o amplă acțiune de ecologizare a litoralului, în perioada 21-22 septembrie 2019, de Ziua Internațională de Curățare a țărmurilor marine (Coastal Cleanup Day), când milioane de oameni din întreaga lume se vor mobiliza pentru a curăța plajele de deșeuri. Potrivit Comisiei Europeane, după zona de vest a Mediteranei, Marea Neagră conţine cea mai mare densitate de deşeuri produse de om. „Aceasta este prima acțiune din programul <Acționăm Pentru Ape>, prin care vom contribui în următorii ani la curățarea, realizarea de studii privind poluarea apelor, campanii de educație la nivelul comunităților si reciclarea deșeurilor din ape, astfel încât acestea să prindă din nou viață. Poate participa la acțiune orice persoană care se află în orice stațiune de pe litoral, iar asociația noastră le va asigura tot echipamentul necesar. Pentru voluntarii care se deplasează pe litoral special pentru acestă acțiune asigurăm cazarea în camping la cort la Năvodari, masa în 21 și 22 septembrie și costurile necesare deplasării. Pentru înscrierea la acțiune este necesară completarea formularului care poate fi desc[rcat de la adresa: https://forms.gle/ds7CpjzUjy8oSsyM9. Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/402268190671204“, se arată în comunicatul Asociației Act for Tomorrow.

Loading...

3 comentarii

turist 16:19:26 / 16 Septembrie 2019
multe gunoaie, lipsa pubele -plaja Eforie Nord

Poate se implica si primaria Eforie, sau cine ar trebui, pentru amplasarea de pubele/cosuri de gunoi in zona plajei Belona din Eforie Nord - nu exista nici macar un cos de gunoi pe aleea ce duce spre plaja si multe gunoaie zac imprastiate inspre Aqua Parc Eforie - dezolant!

tomitan 17:08:06 / 16 Septembrie 2019
gildanii sa curete

In loc sa amendam mogildanii ptr mizeria lasata in 2-3 zile cit stau pe litoral, facem noi acte de caritate,ia dute la ei acolo si fa asa ceva si vezi ce se intimpla dar aici o fac ptr ca li se par preturile mari ,ar vrea moca,si asta e o metoda de razbunare.

Constantean 09:57:49 / 17 Septembrie 2019
Plaje privata ?

Acuma nu mai e plaje privata ? machidonii aduna banii si constanteni fraieri aduna gunoaiele.pe timpul sezonului daca vrei sa pui un prosop pe plaje nu e voie cai privata

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1655 secunde