Important pentru elevi și studenți! Veniți de luați abonamente RATC mai ieftine!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Important pentru elevi și studenți! Veniți de luați abonamente RATC mai ieftine!
Social 07 Septembrie 2018 / 17:04 952 accesări 1 comentariu

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța reamintește elevilor și studenților cu domiciliul în municipiul Constanța sau care studiază în unitățile de învațământ din municipiul Constanța că își pot procura abonamente cu reducere de 50% de la toate chioșcurile de bilete RATC, pe baza următoarelor documente:

- certificatul de naștere sau cartea de identitate a beneficiarului;

- consimțământul personal sau al părinților (în cazul minorilor cu vârsta mai mică de 16 ani), pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

„Totodată, vă informăm că până la începerea anului școlar sau universitar, abonamentele se eliberează în baza carnetului de elev / student vizat pe anul 2017“, transmite conducerea RATC.

Astfel, prețul abonamentelor cu reducere de 50% este următorul: 27,50 lei pe 1 linie; 40 lei pe 2 linii; 62,50 lei pe toate liniile. Mai mult, abonamentele lunare integrale se pot elibera cu o anticipație de 5 zile.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Mos Ion 11:57:57 / 08 Septembrie 2018
50 % ptr. elevi pentru ca nu au drept de vot !

Pentru pensionari erau indeajuns 15-20 de calatorii gratuite pe luna , atat ! Strictul necesar pentru piata , medicamente , doctor . La orele care coincid cu plecatul si venitul elevilor de la scoala nu mai este loc in autobuz , este plin de '' sacosari '' care au treaba n-au treaba ....supra aglomereaza autobuzele !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1861 secunde