Împușcat de poliție după ce a intrat cu mașina în pietoni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Împușcat de poliție după ce a intrat cu mașina în pietoni

Externe 25 Februarie 2017 / 20:12 883 accesări

Poliția germană a împușcat un bărbat care a intrat sâmbătă cu mașina în oameni într-o zonă pietonală în orașul Heidelberg (sud-vestul Germaniei), transmite DPA. Șoferul, care era înarmat cu un cuțit, a încercat să fugă după ce a intrat cu autoturismul în oameni, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. În cele din urmă, polițiștii au reușit să-l împuște pe bărbat, care a fost rănit grav și se află în prezent la spital. În incident au fost răniți trei pietoni, unul dintre ei grav. Motivele bărbatului sunt deocamdată neclare.

Poliţiştii spun, deocamdată, că nu suspectează că ar fi un atac terorist. Individul ar fi acţionat singur. Ziarul Rhein-Neckar Zeitung, citat de EFE, scrie că bărbatul ar suferi de probleme psihice.

Una dintre persoanele a decedat, anunţă poliţia regională, precizând că autorul este un german în vârstă de 35 de ani. Victima care a decedat este un bărbat în vârstă de 73 de ani care fusese rănit grav în atacul intenţionat cu maşină din Heidelberg. Celelalte două persoane rănite nu sunt în stare gravă, fiind un bărbat din Austria în vârstă de 32 de ani şi o femeie din Bosnia-Herţegovina de 29 de ani.12
Pagina a fost generata in 0.2035 secunde