În 2019, a crescut numărul celor care au achitat impozitele și taxele locale din primul trimestru

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În 2019, a crescut numărul celor care au achitat impozitele și taxele locale din primul trimestru SPIT Constanța le mulțumește contribuabililor
Administrație 18 Aprilie 2019 / 16:06 183 accesări 0 comentarii

SPIT Constanța aduce la cunoștința publicului larg că,în perioada ianuarie-martie 2019, totalul sumelor încasate de la persoanele fizice și juridice este de132.644.269 lei, reprezentând 68% din valoarea încasărilor estimate.

De asemenea, s-a înregistrat o creștere a încasărilor din impozite și taxe locale cu13% mai mult față de anul 2018.Precizăm că în primul trimestru al anului 2019 s-a înregistrat o creștere cu 80% a sumelor provenite din tranzacțiile efectuate online, față de aceeași perioadă a anului trecut, unde la sumele achitate pe site-ul www.spit-ct.ro s-a înregistrat o creștere cu 71%.

Pe această cale, instituția le mulțumește cetățenilor care au ales achitarea online a sumelor datorate și încurajează constănțenii să utilizeze serviciile online puse la dispoziție pe site-ul www.spit-ct.ro.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2081 secunde