În această lună! O nouă minivacanţă se apropie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
ZILE LIBERE 2019 În această lună! O nouă minivacanţă se apropie
Social 13 Ianuarie 2019 / 16:00 1534 accesări 0 comentarii

Veşti bune pentru bugetari! După ce că abia s-a terminat cu zilele libere din perioada Sărbătorilor de iarnă, bugetarii ar putea beneficia chiar în această lună de încă o minivacanță. Se va întâmpla la sfârșitul acestei luni, ca urmare a faptului că pe data de 24 ianuarie se sărbătoreşte Ziua Unirii Principatelor Române, deci românii care lucrează la stat ar putea avea parte de o nouă minivacanţă de patru zile chiar în această lună. Având în vedere că 24 ianuarie, când se sărbătoreşte Ziua Unirii Principatelor Române - zi liberă conform Codului Muncii, cade într-o joi, Guvernul ar putea lua decizia acordării bugetarilor a unei zile libere vineri, angajații urmând să beneficieze de un weekend prelungit.

După 24 ianuarie 2019, zilele libere care urmează pentru români sunt cele din 28 și 29 aprilie (duminică și luni), cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2014 secunde