În câți ani poate să producă vaccinuri Institutul Cantacuzino?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În câți ani poate să producă vaccinuri Institutul Cantacuzino?
Sănătate 11 August 2017 / 18:14 444 accesări 1 comentariu

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în judeţul Dâmboviţa, că Institutul Cantacuzino va începe să producă vaccinuri în aproximativ trei ani. Demnitarul a menționat că trebuie aduşi specialişti în cadrul institutului pentru că, la momentul la care acesta a rămas fără finanţare, specialiştii de top de acolo au plecat. ”În această perioadă el poate să producă suplimentele pentru stimularea imunităţii, poate să înceapă să producă produsele pe care le-a avut - nu neapărat vaccinurile despre care vorbim, în speţă gripalul şi BCG, dar poate începe să producă unele lucruri. În acelaşi timp, trebuie să aducem specialişti, pentru că nu e niciun secret că, la momentul la care institutul a rămas fără finanţare, specialiştii de top de acolo au plecat. Noi trebuie să aducem specialişti acolo, trebuie să construim o nouă linie de producţie şi totul trebuie să fie făcut pe o bază sănătoasă”, a declarat Bodog, citat de News.ro. Demnitarul a spus că își dorește ca țara noastră să aibă vaccinuri sigure pentru populaţie.

1 comentariu

... 21:34:42 / 11 August 2017
...

Duminica 13 aug, orele 15-17, in Bucuresti, pta Victoriei, protest impotriva obligativitatii vaccinarii. Nu uitati, vaccinurile au mercur, aluminiu, celule de porc, caine si maimuta, chimicale, iar Bill Gates a zis ca vrea reducerea populatiei prin vaccinuri. Voi trebuie sa hotarati, nu sunt copiii lor.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.263 secunde