În cazul unei plecări, Gheorghe Hagi știe pe cine ar pune antrenor la Viitorul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

În cazul unei plecări, Gheorghe Hagi știe pe cine ar pune antrenor la Viitorul

Sport 21 Decembrie 2018 / 15:05 509 accesări

Managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, a anunțat în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei pe care echipa constănțeană o va disputa sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 13.00, la Cluj-Napoca, cu FC Hermannstadt, în etapa a 21-a a Ligii 1 la fotbal, numele antrenorului pe care l-ar dori în cazul în care va pleca să pregătească o altă formație.

„Dacă eu plec să antrenez afară, o să-l pun pe Gâlcă antrenor. A câştigat trei trofee (n.r. campionatul, Cupa României și Cupa Ligii, în 2015) la Steaua, el merită să antreneze, dacă o să vrea vreodată, pentru că a demonstrat”, a spus Gică Hagi, care a trimis săgeți și spre managerul formației FCSB, Mihai Stoica, în urma declarațiilor acestuia la adresa unor jucători ai echipei bucureștene: „Meme, mai gândește-te frumos la ce ai zis, mai reflectează. Ai jucătorii (n.r. - Florinel Coman și Florin Tănase) la tine, cumpărați de la Viitorul, care vrei să te facă campion și pe tine. Au câștigat și nu poți să le iei din merite. Au fost atât de puternici și de buni la o vârstă atât de fragedă... Își caută alibiuri ca să îl mai țină Gigi (n.r. - Becali), pentru că ei sunt responsabili, nu Gigi Becali de ce nu iese Steaua campioană. Dacă ei l-au schimbat pe Gâlcă... Cea mai mare greşeală a Stelei a fost atunci când l-a dat afară pe Gâlcă”.

Costel Gâlcă este liber de contract, ultima oară antrenând în Arabia Saudită, la Al-Feiha. După ce a pregătit Almeria B şi naţionala României Under 17, Gâlcă a antrenat-o pe Steaua București. Fostul internațional român mai fost pe banca tehnică a echipelor Espanyol Barcelona și Al-Taawon (Arabia Saudită).12