În ce zone din Constanța se reabilitează infrastructura pietonală și rutieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

În ce zone din Constanța se reabilitează infrastructura pietonală și rutieră

Administrație 08 Iulie 2024 / 15:16 499 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Primăria Constanța informează că Echipele Confort Urban continuă săptămâna aceasta lucrările edilitare din cartierele municipiului Constanța.

Pe str. I.L.Caragiale, pe tronsonul cuprins între Bd. Al. Lăpușneanu și str. I. Ghe. Duca, trotuarele sunt decapate și se înlocuiesc bordurile.

Între timp, continuă reabilitarea Parcului Tăbăcărie. Rând pe rând, toate aleile parcului vor fi asfaltate, iar în același timp vor fi montate borduri și pavele moderne.

Lucrările de reabilitare a trotuarelor continuă și în cartierul Palas. Pe str. Moților se montează borduri noi și se asfaltează trotuarele, iar pe str. Palas, suprafețele pietonale sunt reamenajate prin montarea de borduri noi. Tot astăzi are loc desfacerea trotuarelor din dale.

Echipele Confort Urban intervin cu utilaje pentru frezarea carosabilului pe str. Alexandru cel Bun, unde se demontează totodată bordurile.

Autoritățile fac apel la constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil, astfel încât lucrările să nu fie îngreunate.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.Ştiri recomandate

12