În centrul Constanței, un șofer cu BMW a efectuat manevre de drift în fața polițiștilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

În centrul Constanței, un șofer cu BMW a efectuat manevre de drift în fața polițiștilor

Eveniment 11 Ianuarie 2023 / 22:08 796 accesări
Foto: captură facebook

Foto: captură facebook

În centrul orașului Constanța, pe Bulevardul Tomis, un șofer cu o mașină BMW a făcut drifturi chiar sub nasul polițiștilor locali.

În imaginile surprinse se vede cum șoferul intră într-o intersecție și, în loc să vireze spre dreapta, face manevre de drift în fața a două mașini ale Poliției Locale.

Pe fundalul videoclipului se aude piesa „Fuk Da Police" a celor de la N.W.A, care a fost realizată ca un protest împotriva abuzurilor din anii 1980, făcute de poliția americană împotriva persoanelor de culoare. Filmul a fost publicat mai târziu pe pagina de Instagram "Constanta Vibe".

Conform declarațiilor lui Ionuț Dumitru, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Constanța, acest eveniment a avut loc în sezonul de iarnă trecut și nu a putut fi identificat șoferul sau numărul de înmatriculare al mașinii. Prin urmare, fapta a rămas nepedepsită.

El a mai menționat faptul că filmarea nu este completă și recunoaște faptul că angajații Poliției Locale au fost nepăsători.

Întrebat cum ar trebui să reacționeze oamenii legii în astfel de situații periculoase, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale a spus că „nu putem să ne angrenăm în urmăriri prin oraș pentru trei piruete“.

Dacă era prins, șoferul ar fi primit o amendă contravențională cu o valoare cuprinsă între 1.000 și 1.500 de lei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2043 secunde