ÎN PREMIERĂ! Imagini inedite din viaţa lui Mitică Lupu. Odihnă lină, maestre!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
ÎN PREMIERĂ! Imagini inedite din viaţa lui Mitică Lupu. Odihnă lină, maestre!
Cultură 23 Iulie 2017 / 18:33 3389 accesări 0 comentarii

Vă prezentăm, în premieră, imagini şi fotografii din viaţa îndrăgitului compozitor şi profesor, maestrul Mitică Lupu, dispărut dintre noi sâmbătă, 22 iulie 2017, în jurul orei 5 dimineaţă, în urma unui infarct. Avea doar 65 de ani.

Slujba de pomenire va avea loc luni, la ora 13.00, la Biserica Sf. Gheorghe de pe strada Nicolae Iorga, din Constanța, și va fi înmormântat la Cimitirul Municipal.

A fost un om extraordinar şi un creator desăvârşit. Orice element din jur devenea inspiraţie pentru un cântec sau nadă pentru o anecdotă sau o amintire frumoasă, orice vorbă – pretext pentru o înnădire a unui posibil scenariu şi orice idee – punct de plecare pentru o nouă construcţie creativă. Întâmpina pe oricine cu zâmbetul pe buze, judeca drept şi zâmbea înţelegător, iar în ochi avea o sclipire perpetuă, ca şi când acolo se strânsese toată copilăria cu poftă de viaţă şi inc a lumii.

În clipul video îl puteţi vedea pe maestru, în imagini în premieră, de la vârsta de trei ani şi până în prezent. Mulțumiri Claboo Media.

Vezi video aici:

https://youtu.be/BB8D0vqfC8sPagina a fost generata in 0.1803 secunde